Fuldt udbytte for U17 og U19 i Aalborg

20.09.2016 13:13

Efter et nederlag til U19-holdet i sidste weekend og en rolle som oversidder for U17-holdet var begge mandskaber glade for at komme tilbage i aktion i denne weekend. Brøndby IF’s to ældste ungdomshold var begge på besøg i Aalborg, og begge tog tre point med sig hjem på køreturen til Brøndby.

U19: Tilbage på sporet med overbevisende sejr
Efter en 5-1-sejr i sæsonåbneren har Brøndby IF’s U19-hold set sig slået i de seneste to opgør. Denne weekend kom de tilbage på sejrssporet, og Auri Skarbalius var meget tilfreds med, at spillerne formåede at lægge yderligere ti procent til deres præstationer sammenlignet med de forrige kampe.

- Som jeg har sagt i de seneste uger, har vi ikke spillet dårligt, men vi har manglet de sidste ti procent, som betyder, at vi skaber chancer og ikke tillader så mange chancer mod os. Peptalken inden kickoff var fokuseret på os selv. Det var vigtigt for os, at vi holdt et højt tempo gennem hele kampen, og selv om vi kom foran, skulle vi fortsætte med at presse på.

- Det lykkedes for os. Vi fik spillet kampen, som vi gerne ville. Vi var meget aggressive i vores pres, vi var dygtige til at lukke mellemrum, og når vi selv havde bolden, var vi meget varierende, fortalte Auri.

Allerede efter tre minutter kom Brøndby IF foran på en flot aktion af Rezan Corlu, og flotte præstationer var der mange af. Cheftræneren beskriver opgøret mod AaB som en kamp, hvor alle blomstrede.

- Det er altid dejligt at komme foran tidligt i kampen. Rezan skal have ros for en flot, individuel aktion, hvor han åbner modstanderens kompakte forsvar. Men mere generelt set viste vi den rette iver og vilje, som betød, at vi var bedre over 90 minutter. Det var en kamp, hvor alle spillerne blomstrede. Det er vi meget tilfredse med, fordi det er en del af vores fokus at se på, hvordan vi kan flytte hver enkelt spiller yderligere. 

U19: AaB – Brøndby IF 0-3 (0-2)
0-1
Rezan Carlu (3. min.)
0-2 Karl Appelt (17. min.)
0-3 Oliver Carrara 63. min.)

Startopstilling

Rezan Corlu – Oliver Carrara – Andreas Bruus

Karl Appelt – Tobias Noer

Marco Petersen

Gregers Arndal-Lauritzen – Joel Kabongo – Andreas Kaltoft – Christian Enemark

Viktor Anker

Bænken: Armend Aslani (ind 73. min.), Magnus Häuser (ind 42. min.) & Frederik Tønsberg

 

Masterclass U17: Fjerde sejr og fjerde clean sheet
U17-holdet fortsatte den flotte stime i ligaen. Inden weekendens opgør mod AaB havde spillerne maksimumpoint, og de havde fortsat til gode at hente bolden ud af eget net.

Det blev der ikke ændret på i Aalborg. Brøndby IF hentede en 1-0-sejr over et dygtigt AaB-hold, og ifølge cheftræner Frank Hjortebjerg kunne kampen være faldet ud til begge sider.

- Det var en meget lige kamp med få chancer i begge ender. Vi mødte et meget godt AaB-hold, som godt kunne have stået som vinder. De gjorde det svært for os, særligt i første halvleg, hvor vi havde svært ved at bygge spillet op og skabe chancer, og samtidig var vi ikke gode nok til at presse dem.

- I pausen snakkede vi om, at det er en fed udfordring for os at møde et dygtigt hold. Vi snakkede om, at det var en mulighed for at vise, hvad vi er lavet af, og det var en mulighed for hver enkelt spiller til at vise, hvordan man kan bidrage til fællesskabet. Det reagerede spillerne godt på.

Efter pausen var Brøndby-spillerne nemlig mere ovenpå end modstanderen. De gav sig fult ud, og det kom blandt andet til udtryk ved kampens enlige scoring.

 - Vi er det bedste hold i anden halvleg. Spillerne viser, at de har modet til at ofre sig for hinanden. Mikkel Eslund giver sig 100 procent ved scoringen, hvor han bliver skadet i sammenstødet med målmanden. Men sådan er det i fodbold – det koster indimellem, slutter cheftræneren.

U17: AaB – Brøndby IF 0-1 (0-0)
0-1: Mikkel Eslund (55. min)

Startopstilling

Magnus Warming – Muamer Brajanac – Ertugrul Teksen

Andreas Pyndt Andersen – Mikkel Eslund

Morten Frendrup

Lucas Steen – Lasse Munkholm – Anton Hendriksen – Frederik Nørrestrand

Mads Hermansen

Bænken: Jesper Lindstrøm (ind 56. min.), Roni Arabaci (ind 70. min.) & Gustav Steener (62. min.)

 

Foto: Getty Images