Ubesejret Masterclass-weekend

05.09.2016 12:52

Brøndby IF’s U14- og U15-hold var i aktion i weekenden, og begge mandskaber har nu spillet sæsonens første tre turneringskampe. U15-holdet har fået en pointmæssigt svingende start, mens U14-drengene er kommet flyvende fra start med maksimumpoint.

U15: Ét point med fra Gentofte

Da Brøndby IF’s U15-mandskab fredag aften spillede 1-1 mod HIK, var det spillernes sjette kamp på en uge. Holdet spillede fire kampe i en turnering sidste weekend, og i onsdags spillede de sig videre i pokalturneringen, før de altså tog til Gentofte for at møde HIK. På trods af de mange kampe havde John Ranum gerne set tre point som udbytte af weekendens opgør.

- Spillerne har været hængt hårdt op. Vi har prøvet at dosere dem, så alle fik lige meget spilletid, og umiddelbart virkede de ikke trætte mod HIK. Vi mødte et hold, som stod kompakt og langt tilbage på banen, og som satsede på omstillinger. Det er altid svært at spille mod kompakte hold, som er godt organiseret, og det viste det sig også at være her. Når vi periodevist lykkedes med at finde plads i mellemrummene, kom vi til gode chancer, som vi skulle have udnyttet bedre.

- Derefter havde de succes med en omstilling, og i en løbeduel begik vi straffespark og kom bagud 1-0.
Vi holdt hovedet højt og kom tilbage på 1-1, og umiddelbart efter kunne vi også have scoret sejrsmålet. Vi var et bedre hold, og vi skulle have vundet kampen.

Det ene point efterlader U15-holdet med henholdsvis én sejr, én uafgjort og ét nederlag, hvilket giver en total på fire point. Det er to for lidt, mener John Ranum.

- Jeg havde gerne set to point mere på kontoen. Vi fik en rigtig god start på sæsonen mod Lyngby, hvor vi vandt 3-1. Vi spillede også fint mod FCK i kampens begyndelse, men i den kamp faldt vi sammen, og det er første gang, jeg oplever det. Det var op ad bakke resten af vejen, og derfor var nederlaget mod FCK fortjent.

- Vi skal arbejde på vores opbygningsspil fra bagkæden. Når vi møder kompakte hold, har vores stoppere bolden meget, og der skal vi have mere mod til at turde spille bolden i mellemrummene i stedet for at vende den til backerne.

U15: HIK – Brøndby IF 1-1 (0-0)
1-0: Straffe, HIK
1-1: Frederik Valbjørn, Assist: Laurids Brandt Andersen

Startopstilling

Alexander Larsø Petræus – Giran Pyne-Cole – Nicklas Meister

Frederik Valbjørn – Laurids Brandt Andersen

Lasse Mouritsen

Benjamin Juel-Berg – Lukas Karlsson – Oscar Salling – Aske Jensen

Tobias Juul

Bænken: Matin Saleh, Mathias Kvistgaard & Andrew Oseni

 

U14: Tredje sejr på stribe

U14-holdet er kommet rigtig flot fra land, og i weekenden hentede de den tredje sejr ud af tre mulige, da Lyngby blev slået med 2-0 på hjemmebane. Cheftræner Morten Corlin var rigtig godt tilfreds med kampen, hvor det dog blev synligt i slutningen af opgøret, at spillerne havde deltaget i turnering sidste weekend.

- Vi startede kampen fremragende, og vi fik scoret allerede efter lidt over et minut efter et flot angreb. Drengene spillede en rigtig flot først halvleg, hvor vi havde bolden meget, og vi tvang Lyngby til at forsvare sig meget. Vi tillod desværre en enkelt chance, men den tog Andreas sig flot af. I anden halvleg kan man se, at spillerne begyndte at blive trætte, da de spillede turnering i sidste weekend. Så vi pressede ikke så meget på som i første halvleg, men vi kontrollerede stadig kampen flot.

De tre sejre betyder, at Brøndby IF indtager førstepladsen i tabellen, og Morten Corlin har da også sat mange plusser i en opstart, han har været meget tilfreds med. Der er dog stadig plads til forbedringer.

- De seneste to kampe mod Lyngby og HB Køge har vi spillet rigtig flot, og vi har skabt mange chancer. Mod AB i den første kamp var vi skarpe mod slutningen af kampen, men det var ellers en meget tæt kamp, som kunne have gået til begge sider.

- Men overordnet set har vi fået en rigtig flot start. Vi skal fortsat blive bedre i afslutningsspillet – mod Lyngby producerede vi 17 indlæg, men vi fik kun afsluttet på ét af indlæggene. Det hører dog med, at vi har haft mindst fokus på den del af spillet i opstarten, slutter Morten Corlin.

U14: Brøndby IF – Lyngby Boldklub 2-0 (2-0)
1-0: Ramus Højlund (2. min.), assist: Janus Seehusen
2-0: Selvmål (31. min.), assist: Mihai Cristinel Tudor

Startopstilling

Oliver Jeppe – Mihai Cristinel Tudor – Youcef Mokdad

Rasmus Højlund – Janus Seehusen

Marinus Løvgreen Larsen

Victor Vasquez – Filip Andersen – Magnus Thøfner – Simon Larsen

Andreas Pedersen

Bænken: Albion Aliji, Anton Barlach & Oliver Lippert

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).