U17-talenter med i U19-storsejr

01.09.2016 14:31

Brøndby IF’s U19-mandskab skød gang i pokalturneringen med en sejr på hele 17-0 over Skovshoved IF onsdag aften. Til opgøret var U17-spillerne Lasse Munkholm og Simon Rossil med, og de fik begge ros af Auri Skarbalius, som fremhæver værdien ved at kunne rykke spillere op og ned på holdene. 

- En del af Masterclass er, at vi flytter spillerne op og ned i forhold til, hvad der er bedst for dem. Nu er vi i en situation, hvor der er nogle spillere, som er med landshold og med førsteholdet, og så vælger vi at give de spillere, der fortjener det, en chance hos os. Det gjorde Simon og Lasse, og de spillede begge en god kamp.

Auri var på forhånd klar over, at hans U19-hold var klar favorit. Op til kampen gik forberedelsen dog på, at spillerne skulle være klar fra start, og det fik de efterfølgende stor ros for.

- Når vi spiller pokalkampe, og især mod modstandere, som er svagere end os, så skal fokus være på os selv. Det er vigtigt, vi ikke undervurderer situationen, fordi i pokalkampe har man mange gange set, hvordan det kan gå galt.

- Derfor havde vi fokus på at være klar fra start. Spillerne leverede en meget professionel indsats. Vi havde svært ved at få hul på bylden de første 20-25 minutter, men efter første scoring trykkede vi hårdt på, og spillerne blev ved kampen igennem, og det skal de havde ros for.

- Vi udnyttede kampens udvikling til at arbejde med fase tre, det vil sige overgangen fra, at vi har bolden, til vi kommer i en afslutningsfase. Det var en rigtig god træning for os.

Dermed er Brøndby IF’s U19-hold klar til tredje runde i pokalturneringen, som bliver afviklet i uge 37.

U19-pokalturnering: Skovshoved IF – Brøndby IF 0-17 (0-5)
Andreas Bruus (25’, 69’, 89’, 90’)
Bertram Gjelfort (28’)
Karl Appelt (30’, 32’, 54’, 79’)
Tobias Noer (34’, 61’)
Oliver Carrara(46’, 57’, 62’, 68’)
Magnus Häuser (76’)
Armend Aslani (77’)

Startopstilling

Armend Aslani – Oliver Carrara – Andreas Bruus

Magnus Häuser – Tobias Noer

Marco Petersen

Frederik Tønsberg – Lasse Munkholm – Christian Enemark – Christian Johansen

Simon Rossil

 

Bænken: Karl Appelt (Ind 25. Min.), Mads Eslund (Ind 25. min.) og Bertram Gjelfort (Ind 25. min.).

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).