Masterclass strøg til tops i U13-turnering

30.08.2016 17:12

I weekenden skulle vinderne af Crowne Plaza Cup 2016 kåres, og det var talentfulde U13-spillere med Brøndby-logoet på brystet, der endte med at kunne løfte trofæet.

Turneringen begyndte med et gruppespil, hvor de blågule gik sikkert videre efter to sejre og en uafgjort. Efter en overbevisende 4-0-sejr over Lindham IF i semifinalen ventede en tæt affære mod Lyseng IF i kampen om førstepladsen. De to mandskaber havde spillet 1-1 i gruppespillet, men i finalen sejrede Brøndby-talenterne 1-0.

Assistenttræner Christian Sørensen fortæller:

- Vi havde glædet os til at komme til Kastrup og endnu en gang spille Crowne Plaza Cup, hvor vi får øvet os i at spille 11-mandsfodbold og samtidig bliver matchet på et højt niveau. Det er altid spændende, hvordan spillerne håndterer overgangen fra 8-mands til 11-mands, og vi fik arbejdet en masse med de forskellige faser af spillet, når vi har bolden. Derudover skal spillerne have stor ros for deres genpres. Når vi tabte bolden, var vi over boldholderen med det samme, og vi fik faktisk ros af mange for vores genpres, der blev sammenlignet med vores Superliga-hold, lyder det fra Christian Sørensen.

Gruppespil 
Brøndby IF - FC Fredericia 2-0 
Lyseng IF - Brøndby IF 1-1
Brøndby IF - IFK Gøteborg 4-0

Semifinale
Brøndby IF - Lindham IF 4-0 

Finale
Lyseng IF - Brøndby IF 0-1