Masterclass: U17 og U19 sejrede over Silkeborg

22.08.2016 15:09

Lørdag startede sæsonen for de to ældste årgange i Brøndby Masterclass. Både U17-holdet og U19-holdet var på hjemmebane i aktion mod Silkeborg IF, og begge hold lagde fra land med tre point.

U17: 2-0 i en lige spillet kamp
Silkeborgs U17-hold var allerede i aktion forrige lørdag. Her slog de AGF, men Brøndby-spillerne sørgede for, at de ikke kunne tilføje yderligere tre point til kontoen. Kampen endte 2-0 i blågult favør. Kampen var en tæt affære, som først blev definitivt lukket, da Ertugrul Teksen scorede på straffespark i ovetiden. Frank Hjortebjerg fremhævede flere momenter, han var tilfreds med, men han kunne ligeledes få øje på punkter til forbedring.

- Det er selvfølgelig altid rart at vinde, når vi går på banen til en kamp, men det var vigtigere at komme ud med det rette udtryk. Det viste vi i begyndelsen af kampen, hvor vi var aggressive, skabte chancer og generelt kontrollerede kampen. Men vi må give ros til Silkeborg, som spillede sig flot ind i kampen, og de voldte os problemer og skabte chancer, som kampen skred frem.

- Vi vil gerne blive endnu bedre i vores høje pres, og vi skal gøre det endnu sværere for modstanderne at spille imellem os. Men der skal alligevel lyde stor ros til gutterne. Vi har fem førsteårs-spillere på holdet, mens Silkeborg IF har en enkelt, og de tog kampen flot op på trods af den lavere gennemsnitsalder.

Mads Hermansen fik sin debut på holdet, og han lagde fornemt fra land med et clean sheet, mens Muamer Brajanac ligeledes fik en fin debut helt i front.

U17: Brøndby IF – Silkeborg IF 2-0 (1-0)
1-0 Roni Arabaci
2-0 Ertugrul Teksen (straffe)

Startopstilling

Roni Arabaci - Muamer Brajanac - Magnus Warming

Andreas Pyndt Andersen – Ertugrul Teksen

Morten Frendrup

Lucas Steen - Benjamin Laursen - Anton Hendriksen - Mikkel Eslund

Mads Hermansen

Bænk: Jesper Lindstrøm (Ind 51’), Lasse Munkholm (Ind 65’) og Mateo Lombart (Ind 74’).

U19: Flyvende fra start med storsejr
U19-holdet fik en rigtig god start på sæsonen med en sejr på hele 5-1. Auri Skarbalius var yderst tilfreds med sine spilleres mentale indstilling til opgøret. Kampen startede som ønsket med to tidlige scoringer, Silkeborg IF fik udlignet kort efter, men i anden halvleg slog U19-drengene kampen fast med tre scoringer.

Holdet havde glæde af Rezan Corlu og Daniel Stückler fra førsteholdstruppen, og det kan ifølge Auri være med til at skærpe konkurrencen i truppen.

- Det var en god kamp, hvor vi kunne have scoret flere mål. Det er glædeligt, fordi vi arbejder på, hvordan skaber vi de muligheder, hvor vi kan score mål. Jeg hæfter mig især ved den mentale indsats i kampen. Det skal drengene have ros for, fordi ærgerrigheden og paratheden var til stede.

- Der er forventninger til denne årgang, fordi de er nogle dygtige fodboldspillere. Så der er hård kamp om pladserne. Når Rezan og Daniel kommer og spiller med, er det både godt for de to at få spilletid i kampe, hvor de skal bære et ansvar, og samtidig lægger det også et større pres på de andre spillere. Det skærper konkurrencen.

Andreas Kaltoft, som for nyligt er kommet til fra B93, fik sin debut i Brøndby-trøjen.

U19: Brøndby IF – Silkeborg IF 5-1 (2-1)
1-0 Karl Appelt
2-0 Daniel Stückler
2-1 Thomas Santos Christensen (Silkeborg IF)
3-1 Rezan Corlu
4-1 Armend Aslani
5-1 Oliver Carrara

Startopstilling

Daniel Stückler

Andreas Bruus - Karl Appelt - Rezan Corlu

Magnus Häuser - Marco S. Petersen

Christian Enemark - Joel Kabongo - Andreas Kaltoft - Gregers Arndal-Lauritzen

Jacob Pryts Larsen

Bænk: Armend Aslani (Ind 54’), Tobias Noer (Ind 61’) og Oliver Carrara (Ind 71’)

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).