Jan Hoffmann siger farvel til de blågule

18.07.2016 14:45

Efter 4 ½ år i Brøndby IF har målmandstræner Jan Hoffmann valgt at stoppe i fodboldverdenen for i stedet at kaste sig ud i en rolle som rekrutteringskonsulent i virksomheden Viktech. Jan Hoffmann stopper senest ved udgangen af august.

Under Jan Hoffmanns kyndige målmandstræning har klubben videreudviklet målmænd som Lukas Hradecky, Michael Falkesgaard, Michael Tørnes og Andreas Hansen, og senest har Frederik Rønnow og Mads Toppel været under hans vinger. Samtidig har Jan Hoffmann været ansvarlig for den overordnede målmandstræning i Brøndby Masterclass.

Sportsdirektør Troels Bech fortæller om Jan Hoffmans snarlige stop:

- Vi er kede af at skulle sige farvel til Jan, men hans ønske om at prøve kræfter uden for fodboldens verden respekterer vi og ønsker derfor Jan al mulig held og lykke i Viktech. Jan vil blive savnet, ikke blot for sin stærke faglighed, men også for sit smittende humør i trænerstaben og spillertruppen. Jan stopper senest ved udgangen af august, så vi er nu i fuld gang med at finde den helt rigtige afløser, der kan videreudvikle det arbejde, Jan har været garant for, og løfte os det næste skridt videre.

Jan Hoffman siger selv om sit kommende farvel til Brøndby IF:

- Jeg har fået en mulighed uden for fodboldens verden, som jeg ønsker at forfølge. Jeg har haft en god tid i Brøndby IF og arbejdet sammen med nogle dygtige kollegaer, som jeg har haft fornøjelsen af at dele nogle forrygende oplevelser med. Det har været et privilegie at træne målmændene her i klubben, og jeg vil savne de daglige træninger og kampene. Nu vil jeg nyde den sidste tid her i klubben, og jeg vil derfor allerede nu gerne takke klubbens fans og de mange frivillige, der hver søndag har leveret fantastiske kulisser og gode rammer. Dem vil jeg i den grad savne.

Som aktiv var Jan Hoffmann en markant keeper i dansk fodbold og spillede i klubber som Ølstykke FC, B93, AB, FC Nordsjælland, Esbjerg fB og Vejle BK.