Auri: Vores mål er stadig top 3

29.05.2016 09:30

Så er det blevet tid til sæsonens sidste kamp. Det gælder dagens opgør mod SønderjyskE på Brøndby Stadion, hvor hjemmeholdet stadig har muligheden for at hente bronzemedaljerne.

Og medaljer vil cheftræner Auri Skarbalius hente til klubben.

- Vi skal ud og jagte en sejr, og vi kan gøre det uden at frygte at tabe noget. Med det mener jeg, at vi har sikret klubben europæisk fodbold næste sæson.

- Det vigtigste er, at vi gå ud og vinder vores kamp, og så må vi så se, hvad der sker andre steder.

- Vores mål er top 3, og det er den bronze, vi skal jagte. Nu har vi sikret os en plads i Europa med en fjerdeplads, men vi skal ud og gøre arbejdet færdigt. 

Det bliver en speciel dag på Brøndby Stadion, hvor der skal siges farvel og tak til både sæsonen og flere trænere og spillere, så Auri håber, at det bliver en dag med mange på tribunerne.

- Jeg håber, der kommer mange tilskuere og fans på stadion, der vil sige farvel til holdet og tak for denne sæson, så jeg forventer en søndag, hvor der på stadion vil være den helt særlige stemning, der kun findes på Brøndby Stadion. Vi kommer med masser af energi og håber, at vores fans gør det samme, så vi kan sige farvel med en god oplevelse for alle.  

Kampen mod SønderjyskE spilles på søndag kl. 17:00 på Brøndby Stadion, og billetter kan købes her. Man kan dog allerede fra kl.13:00 møde op ude ved stadion og varme op til kampen, da vi endnu engang afholder "Gult stadion". Her vil der være masser af underholdning i form af live musik, aktiviteter for børn, samt forskellige madboder, hvor man sammen kan nyde eftermiddagen. Læs alt om de mange aktiviteter her.

Hos vores hovedpartner Bet25.dk kan du i skrivende stund få odds 7.25, hvis du spiller på en sejr på 1-0 til Brøndby IF i kampen mod SønderjyskE.