29. MAJ 2016 kl. 16:00
Agger og Durmisi med fra start i afskedskamp

Når Brøndby IF kl. 17:00 jagter tre point mod SønderjyskE, er det med Daniel Agger og Riza Durmisi i startopstillingen. Dermed får fansene på Brøndby Stadion mulighed for at se de to Brøndby-profiler i aktion, inden de siger farvel til Vestegnen.

Johan Larsson og Frederik Holst er tilbage fra karantæne og træder begge direkte ind blandt cheftræner Auri Skarbalius 11 udvalgte. Du kan se alle navnene nedenfor.

Bænken ser således ud: Toppel (GK), Juelsgård, Crone, Nørgaard, Pukki, Eriksson og Stückler.

Du kan stadig nå at købe billet til GULT STADION via billetter.brondby.com. Det er også muligt at se opgøret på Canal9 eller følge begivenhedernes gang via Brøndby IF's liveupdate på Twitter (@BrondbyLive).

Hos hovedpartner Bet25.dk får du i skrivende stund odds 18 på Daniel Agger som første målscorer.