28. MAJ 2016 kl. 10:01
Kom og sig farvel til Riza Durmisi

Når Brøndby IF på søndag runder sæsonen af med ”GULT STADION” mod SønderjyskE, bliver det Riza Durmisis sidste optræden i den blågule trøje – i hvert fald i denne omgang.

Her til formiddag kunne Brøndby IF således offentliggøre, at den 22-årige venstreback, der har taget turen op gennem den blågule talentafdeling til Superliga-mandskabet og A-landsholdet, skifter til spanske Real Betis efter denne sæson.

Sportsdirektør Troels Bech fortæller:

- Vi har indgået en god aftale med Real Betis, og det er en stor mulighed for Riza, som han forståeligt nok ønsker at gribe. Samtidig kan vi som klub være stolte af at have udviklet en af vores egne drenge fra talentafdelingen til en Superliga- og A-landsholdsspiller, der er interessant for klubber i de helt store ligaer. Det er derfor med glæde på Rizas vegne og stolthed på egne vegne, at vi kan sende ham til Real Betis efter tre sæsoner på Brøndby IF’s Superliga-hold, hvor han har udviklet sig til en profil og undervejs vundet prisen som Årets Spiller i klubben.

- Vi ønsker Riza al mulig held og lykke med det næste skridt i udviklingen og karrieren. I første omgang gælder det dog kampen mod SønderjyskE på søndag, og jeg håber, at mange af vores fans vil komme og hjælpe os med at give Riza en god afsked på Brøndby Stadion.

Opgøret mod SønderjyskE har kickoff kl. 17:00, og du kan købe din billet på billetter.brondby.com.

Du kan også benytte dig af et af vores ”GULT STADION”-tilbud, hvor en specialdesignet t-shirt til blot 100 kr. kan benyttes som billet til udvalgte afsnit. Det andet tilbud er en hjemmebanetrøje for blot 299 kr., hvor du får en billet med i købet. Læs alle detaljer om tilbuddene her.

LÆS OGSÅ"Gult stadion" er meget mere end fodbold - se programmet her