Auri: Det er den udstråling, vi vil se

16.05.2016 21:59

Tre sejre på en uge. Først 2-1 over FC Nordsjælland, dernæst 2-0 over Randers FC og her til aften 3-2 over Esbjerg fB i et vildt comeback, hvor Auri Skarbalius’ tropper var bagud med to ved pausetid.

I anden halvleg kæmpede Brøndby-spillerne sig tilbage, og med to scoringer fra Teemu Pukki plus en hovedstødsperle fra en højtflyvende fra Johan Larsson kunne cheftræneren glæde sig over tre point og en vigtig lektie.

- Som jeg sagde til spillerne i omklædningen efter slutfløjtet: Denne her oplevelse skal de huske og bringe videre til næste gang, de måtte stå i sådan en situation. For det er sådan, vi gør i Brøndby. Vi skal kæmpe, og vi skal vise mod. Spillerne viste, at de bare ville vende denne her kamp og vinde den, lød det fra Auri Skarbalius efter sejren.

- I pausen talte vi om, at vi skulle vise vindermentalitet og æde os ind på dem ved at tage ét mål ad gangen. Jagte det første mål og ryste dem en smule, fortsætte med at presse på og forsøge at lave et mål mere, og da vi udlignede gik vi efter sejren. Det er den udstråling, vi vil se.

- Vi blev også hjulpet godt på vej af fansene. Det var helt fantastisk at opleve den opbakning - også da vi var bagud 2-0. Vi er meget priviligerede at have sådan en støtte i ryggen, og det er ikke bare noget, jeg bare siger. Jeg mener det virkelig.

Næste opgave for Auri Skarbalius og co. er på mandag den 23. maj, hvor Viborg FF besøger Brøndby Stadion. Kommer du og støtter spillerne i jagten på den fjerde sejr i træk? I så fald kan du sikre dig en plads på Danmarks mest stemningsfyldte stadion ved at klikke forbi billetter.brondby.com.

Er du helt kåd, kan du også sikre dig en plads til hjemmekampene i 2016/17-sæsonen - nemlig ved at købe et sæsonkort. Læs mere via saesonkort.brondby.com.