Tre Masterclass-talenter i aktion for U-landsholdene

13.05.2016 12:56

I løbet af den seneste uge har fire Masterclass-talenter være i landsholdstjeneste, da U18-landsholdet har spillet dobbeltlandskampe mod Montenegro, og U17-landsholdet har spillet EM-slutrunde i Aserbajdsjan.

To sejre for U18-landsholdet mod Montenegro

Danmarks U18-talenter har den seneste tid været i Podgorica, hvor de har spillet to kampe mod Montenegro. I den danske trup var hele tre Brøndby Masterclass-spillere at finde. Disse er Jacob Pryts Larsen (målmand), Joel Kabongo (forsvar) og Gregers Arndal-Lauritzen (forsvar). 

I første kamp startede Joel Kabongo og Gregers Arndal-Lauritzen inde, mens Jacob Pryts måtte se til fra bænken. De to Brøndby-drenge vandt sammen med resten af holdet hele 6-0, og Kabongo scorede til 2-0 i kampen. Se alle målene i nedenstående video.

I anden kamp startede Jacob Pryts på kassen, og Kabongo var endnu en gang med fra start i forsvaret. Arndal-Lauritzen blev skiftet ind med små ti minutter tilbage. Igen sejrede de danske drenge i overbevisende stil, da de vandt kampen 5-2, og Kabongo fik endnu en gang sendt i bold i kassen, da han scorede det danske mål til 2-1. Se alle mål fra kampen i nedenstående video.

Flot dansk præstation, men i sidste ende blev det til et tidligt exit ved EM for U17-landsholdet

Det danske U17-landsholdet havde på fornem vis kvalificeret sig til EM-slutrunden i Aserbajdsjan, hvor de var kommet i gruppe med Frankrig, Sverige og England. I den rødhvide trup var et enkelt Masterclass-talent at finde i form af målmand Casper Hauervig. Desværre for Brøndby-målmanden måtte han se til fra bænken i alle tre kampe.

Den første kamp mod Frankrig blev en tæt affære, hvor ingen af holdene formåede at score, og derfor kunne hvert mandskab hente et point.

I anden kamp mod Sverige skulle man helt hen til overtiden for at finde en vinder. Det blev heldigvis en dansk sejr, da Sebastian Buch dukkede op dybt inde i dommerens overtid og sikrede de danske drenge tre point.

I sidste kamp var der derfor gode chancer for dansk avancement. Desværre for de danske talenter tabte de kampen 3-1 til England, og da Frankrig samtidig vandt deres kamp, var drømmen om en kvartfinale slukket.

Dermed måtte det danske hold rejse hjem efter fire point i gruppespillet, som desværre ikke var nok. Holdet kunne imidlertid flyve hjem med oprejst pande, da de efterlod et positivt indtryk efter at have spillet nogle gode kampe.

Du kan læse mere om alle kampene og se mål på U-landsholdenes Facebook-side, hvis du trykker her.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).