Masser af Masterclass-action i weekenden

10.05.2016 11:27

Masser af sol og godt vejr i weekenden lokkede nok de fleste danskere ud i solen, og det samme kan siges om de forskellige Masterclass-hold fra Brøndby IF, hvor fire hold var i aktion.

Både U19 og U17 skulle hjemme i Brøndby tage imod de jyske gæster fra Vejle. U19 tabte desværre efter at have været foran ved pausen, og U17 måtte også se sig besejret af Vejle. U15 spillede ikke i weekenden, men de spiller pokalfinale onsdag kl. 18:30 mod FC Nordsjælland hjemme i Brøndby, hvor der er åbent for alle på bane 2. U14 og U13 havde også hjemmekampe denne weekend, og de skulle begge spille mod KB. Det blev til fire point, da U14 spillede uafgjort, og U13 kunne sende KB hjem efter at have slået dem 5-1.

Ærgerligt nederlag til U19 efter en god kamp

Lørdag eftermiddag skulle U19 fra Brøndby Masterclass op imod Vejle i en kamp, der endte med at blive afgjort i anden halvleg. Holdet spillede uden topscorer Daniel Stückler, som var udtaget til Superliga-truppen, og det gav muligheden for andre af de unge talenter. Et af dem var Rasmus Grosen, som bragte de blågule foran efter 12 minutter.

Brøndby IF havde flere gode perioder med bolden, og de havde overtaget mod gæsterne fra Vejle. I anden halvleg slog Vejle imidlertid tilbage to gange mod slutningen af kampen, og de kunne derfor rejse hjem med tre point.

Cheftræner Frederik Birk var en ærgerlig mand efter nederlaget, da han følte, at holdet spillede godt i flere perioder af kampen, men de manglede skarpheden for at punktere kampen i første halvleg.

- Vi kom godt ud, og vi startede klart bedst og var dominerende de første 20-25 minutter. Efter den gode start tabte vi lidt grebet, men vi burde have afgjort kampen allerede dér. Vi scorede efter 12 minutter, og i perioden efter havde vi to store chancer, som kunne have afgjort kampen på dette tidlige stadie. Alt i alt var det en absolut godkendt første halvleg. Vi var i kontrol, men manglede den sidste skarphed.

- Vi fik desværre ikke afgjort tingene i anden halvleg, og vi mistede igen grebet, jo længere vi kom i halvlegen. De straffede os to gange mod slutnigen. På en dødbold og en omstilling og kunne derfor tage sejren. Vi spillede især godt i starten af de to halvlege, hvor vi fandt gode løsninger på bolden, og vi var gode i presset. Surt nederlag, men gode lærepenge for drengene.

- Folk var skuffet efter kampen, og det var en af dem, der var sure at tabe. Vi følte egentlig, vi var i kontrol og gjorde nogle gode ting, men man skal kende sin besøgelsestid. Vi stjal måske lidt tre point i sidste uge, og denne uge var det så Vejle, der kunne stjæle lidt fra os. Vi skal være klar og skarpe mod FC Midtjylland i næste kamp, og vi viste mod AaB, at vi kan være med mod de bedste. Så vi glæder os til næste kamp.

U19: Brøndby IF - Vejle 1-2 (1-0)
1-0 Rasmus Grosen
1-1 Vejle
1-2 Vejle

Startopstilling

Rasmus Grosen - Oliver Carrara - Armend Aslani

Karl Dines Appelt U17

Marco Petersen - Nicklas Halse

Gregers Arndal-Lauritzen - Joel Kabongo - Mads Juel Andersen - Christian Enemark

Jacob Pryts

Bænken: Janus Samuelsen (Ikke benyttet), Tobias Noer (Ind 80') og Andreas Bruus (Ind 62').

Uafgjort i midtugen for U17, men nederlag i weekenden

I midtugen skulle U17 duellere med Lyngby, og Brøndby-drengene endte med at få en svær kamp på udebane, da de kom dårligt ud til kampen. Allerede efter 17 minutter var holdet bagud 2-0, og det var dermed en kamp op ad bakke. De fik imidlertid kæmpet sig tilbage, og da slutfløjtet lød, stod der 2-2 på måltavlen. Brøndby-målene blev scoret af Andreas Pyndt Andersen og August Vitus Frandsen.

I weekenden skulle U17 krydse klinger med Vejle, og her tabte drengene med 4-2 i en kamp, der igen blev præget af en rigtig skidt Brøndby-start. Denne gang gik der 12 minutter, og så stod der 2-0 på lystavlen til gæsterne fra Vejle. Brøndby-holdet fik scoret to gange, men begge gange var det reduceringer. Målene blev scoret af Magnus Warming og Benjamin Laursen.

U17: Lyngby - Brøndby IF 2-2 (2-1)
0-1 Lyngby
0-2 Lyngby
1-2 Andreas Pyndt Andersen
2-2 August Vitus Frandsen (Straffe)

Startopstilling

August Vitus Frandsen - Jesper "Jobbe" Lindstrøm - Magnus Warming

Andreas Pyndt Andersen - Karl Dines Appelt

Mads Eslund

Frederik Tønsberg - Lasse Munkholm - Anton Hendriksen - Frederik Nørrestrand

Rasmus From

Bænken: Oliver Falkengaard, Lucas R. Steen og Jonas Rosfeldt.

U17: Brøndby IF - Vejle 2-4 (1-3)
0-1 Vejle
0-2 Vejle
1-2 Magnus Warming
1-3 Vejle
2-3 Benjamin Laursen
2-4 Vejle

Startopstilling

Oliver Falkengaard - Ertugrul Teksen - Magnus Warming

 Jonas Rosfeldt - Jonas "Mini" Madsen

Mads Eslund

Lucas R. Steen - Lasse Munkholm - Anton Hendriksen - Christian Johansen

Rasmus From

Bænken: Benjamin Laursen (Ind 40'), Bertram Gjelfort (Ind 50') og Jesper "Jobbe" Lindstrøm (Ind 57').

U14 spillede 1-1 i Derby-kamp mod KB

Lørdag formiddag skulle Bo Nielsens tropper spille hjemme mod KB, og de blågule endte med at spille 1-1 i en jævnbyrdig kamp. Giran Pyne-Cole var den enlige Brøndby-målscorer. Cheftræneren var tilfreds med udtrykket, som holdet efterlod, og han mente også, at resultatet var fair.

- Vi startede godt og havde en god første halvleg. Lidt mod spil og chancer kom vi bagud 1-0, men kom hurtigt tilbage cirka 10 minutter senere. Et ret flot mål, hvor vi var i undertal i en omstilling, men alligevel fik vi spillet os igennem, og Giran fik scoret. I første halvleg var vi gode på bolden og aggressive i vores høje pres. Så jeg synes, at holdet efterlod det udtryk, som vi gerne vil se. 

- I anden halvleg virkede vi lidt trætte og havde sværere ved at holde fast i kuglen og bibeholde det høje pres. Det blev lidt en halvleg til hver, hvor resultatet i sidste ende var fair nok. Jeg var glad for holdets præstation, og vi efterlod det indtryk, vi gerne ville i en flot U14-kamp.

U14: Brøndby IF - KB 1-1
0-1 KB
1-1 Giran Pyne-Cole

Startopstilling

Alexander Petræus - Giran Pyne-Cole - Andrew Oseni

Laurids Andersen - Lasse Mouritsen

Frederik Valdbjørn

Nikolaj Pedersen - Benjamin Juel-Bang - Lukas Karlsson - Matin Saleh

Tobias Juul

Bænken: Oscar Salling, Abdullah Iqbal og Aske Jensen.

Storsejr for U13 mod KB

Morten Corlins tropper skulle ligesom U14 spille mod KB på hjemmebane i Brøndby. Kampen endte med at blive en stor succes, i og med at Brøndby-drengene kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret efter at have vundet 5-1. Sejren blev grundlagt tidligt, da Brøndby-holdet var foran 3-0 tidligt i kampen. Cheftræneren var meget tilfreds med holdets start, og han havde generelt ros til spillerne efter en flot kamp mod en svær modstander.

- De første 20 minutter spillede drengene fantastisk, og vi dominerede spillet og pressede dem hårdt. Vi lykkedes med stort set det meste på bolden, og vi kom frem til en masse afslutninger. Derudover scorede vi også tre mål i den periode, så det var virkelig en god start. Det var en varm dag, så vi mistede lidt pusten i presset, og KB vågnede lidt ved det tredje mål, og de scorede også et mål inden pausen.

- I anden halvleg ville vi gerne have lidt mere kontrol, og vi forsøgte ikke at åbne os for meget. Vi stod lidt mere kompakt og ventede på, hvad KB kom med. Vi slog imidlertid til på en omstilling, hvor deres målmand fik rødt kort, og derefter var kampen afgjort. Vi scorede lynhurtigt til 4-1 og 5-1, og så var kampen helt lukket. KB skal have ros for at spille godt i undertal, hvor de kom frem til nogle chancer. Men generelt var jeg meget tilfreds, og drengene spillede fantastisk og skal have stor ros.

U13: Brøndby IF - KB 5-1 (3-1)
1-0 Filip Andersen
2-0 Oliver Lippert
3-0 Youcef Mokdad
3-1 KB
4-1 Janus Seehusen
5-1 Victor Vasquez

Startopstilling

Oliver Lippert

Youcef Mokdad - Janus Seehusen - Rasmus Højlund - Sebastian Brodersen

Marinus Larsen - Filip Andersen

Andreas G. Pedersen

Bænken: Anton Barlach, Magnus Ravn og Victor Vasquez.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).