27. APRIL 2016 kl. 12:02
John Ranum ny U15-chef: Det er en spændende årgang

Når sæsonen 2016/17 starter efter sommerferien, bliver det med en ny mand i spidsen for U15 i Brøndby Masterclass. Ny mand er måske så meget sagt, for John Ranum Jensen er alt andet en ny i Brøndby IF.

Han er manden bag utallige landsholdsspillere, endnu flere Brøndby-spillere og antallet af Superliga- og Divisions-spillere er næsten for stort til at blive gjort op. Han er som talentudvikler i en klasse for sig, og nu træder han igen frem som cheftræner.

- Først og fremmest går det helbredsmæssigt godt, så jeg føler mig klar til det – har gennem længere tid følt mig mere og mere frisk, og det er en opgave, som jeg glæder mig rigtig meget til.

- De kommende U15-spillere er en spændende årgang, som jeg ved, jeg kan præge og udvikle i den rigtige retning, siger John Ranum.

Som en del af talentudviklingen i Brøndby Masterclass kommer der talenter ind fra samarbejdsklubber for hele tiden at hæve niveauet til træning og kamp. Med årgang 2002, der fra sommer skal spille U15, har John Ranum allerede gjort sig sine tanker. 

- Det er en rimelig sammensat årgang, hvor de ikke har spillet sammen i længere tid. Min opgave er blandt andet at få dem til at tænke som et hold. 

- Der er mange dygtige spillere, men de skal også fremstå som en samlet enhed, forklarer den kommende U15-cheftræner.

Han glæder sig til at fortsætte sit samarbejde med de andre trænere i Brøndby Masterclass, hvor han har haft en mentorrolle samtidig med sit virke som assistent på U17.

- Jeg har en masse erfaring, som jeg kan dele ud af, men jeg lærer også fra de unge, dygtige trænere, der er i Masterclass. Respekten og udviklingen går begge veje, og det er noget, som jeg dagligt nyder at være en del af.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).