Masterclass: Ubesejret weekend for de ældste Brøndby-talenter

26.04.2016 11:48

I den netop overståede weekend har to hold fra Brøndby Masterclass været i ilden. Både U19 og U17 kunne byde velkommen til Randers Freja hjemme i Brøndby, hvor begge hold fik fornuftige resultater. Frederik Birks U19-tropper hentede en uafgjort, hvor U17 kunne sende de lyseblå hjem til Kronjylland med et nederlag.

Uafgjort resultat for U19 efter hektisk slutning
Lørdag eftermiddag skulle de ældste talenter fra Brøndby Masterclass op imod gæsterne fra Randers Freja, som cheftræner Frederik Birk havde omtalt som et fysisk mandskab. Kampen forløb ved, at Randers stod kompakt og forsvarede, og Brøndby-holdet kæmpede med at åbne op for modstanderne. Kampen endte med resultatet 2-2 efter en hektisk afslutning, hvor der var to mål indenfor to minutter. Brøndby-målene blev sat ind af Andreas Bruus og Armend Aslani. Cheftræner Frederik Birk var lidt ærgerlig over resultatet, og han følte ikke helt at holdet ramte topniveauet.

- Jeg synes desværre, vi kom lidt skidt ud, som vi også gjorde mod Odense, hvor vi haltede lidt efter i tanke og handling. Vi kommer imidlertid igen til at være dominerende, efter kampen sætter sig, og vi havde bolden meget. Randers havde læst på lektien, og vi vidste, hvad de kom med. De lod os spille på forsiden og på kanterne, og set over hele kampen formår vi ikke at udnytte vores overtag i boldbesiddelse.

- Vi havde svært ved at åbne deres forsvar, når de havde 11 mand bag bolden. Der må jeg sige, at Randers forsvarede bedre, end vi angreb. Det blev egentlig en kamp på vores præmisser, men vi manglede at skabe nogle flere chancer. Randers er et ærligt hold, og de skal have ros for deres præstation. Vi fulgte vores gameplan, men var bare ikke skarpe nok til at udføre den. Lidt ærgerlig følelse efter kampen, da jeg ikke følte, vi ramte vores topniveau men alligevel havde de tre point inde for rækkevide.

- Vi kommer til at arbejde på at bringe nogle flere folk i de dybe rum. Der kommer til at være lidt mere plads mod Aalborg, som v møder næste gang, og omstillingerne bliver også vigtige mod dem. Det kommer til at være lidt anderledes, da vi nok må forberede os på, at de vil have bolden lidt mere end vores to tidligere modstandere. Det er en lang tur, men også en mulighed for at bruge noget tid sammen, så det kommer til at blive en godt.

Se målene fra kampen her.

U19: Brøndby IF - Randers Freja 2-2 (1-1)
1-0 Andreas Bruus (14. min)
1-1 (36. min)
2-1 Armend Aslani (85. min)
2-2 (86. min)

Startopstilling

Rasmus Grosen - Oliver Carrara - Andreas Bruus

Tobias Noer - Magnus Häuser

Amir Al-Ammari

Gregers Lauritzen - Nicklas Halse - Mads Juel Andersen - Christian Enemark

Jacob Pryts Larsen

Bænken: Marco Petersen (Ind 60'), Armend Aslani (Ind 65') og Joel Kabongo (Ind 86').

Holdindsats sikrede U17-sejr mod Randers Freja
Albert Capellas' tropper skulle, ligesom U19, spille mod Randers Freja på hjemmebanen i Brøndby. Efter sidste weekends uafgjorte resultat mod OB var det et sultent hold, der gik på banen for at jagte tre point. Dette udemærkede sig ved en rigtig stærk holdindsats, som sikrede de blågule talenter en sejr på 2-0. Målene blev sat ind af Anton Skipper Hendriksen og August Vitus Frandsen. Cheftræneren var meget tilfreds med kampen, og han fremhævede, at ikke en enkelt spiller kunne peges på som dagens spiller, da hele holdet havde spillet fremragende.

- Holdet spillede en god kamp, hvor spillerne ramte et højt niveau. Holdet tog et skridt fremad i forhold til at spille i et godt tempo, hvor der var få berøringer, mange passinger og god kvalitet. I deres omstillinger, når vi tabte bolden, pressede holdet fremragende, og de holdte fem sekunders-reglen i forhold til genpres. Drengene var også gode til at vinde andenboldene, og dermed kunne vi holde trykket på dem.

- Taktisk set var det en interessant kamp, og holdet leverede fornuftigt, hvor de fulgte gameplanen. Det er rart at se, holdet udvikler sig, hvor flere spillere leverer på et højt niveau. Vi scorede endnu engang ved en dødbold, og det er opmuntrende, da det også er vigtigt, at holdene fra Masterclasss kan score på dødbolde. 

- Generelt set var jeg tilfreds med alle spillerne, der leverede intensitet, tro på tingene og mod. Gutterne spillede med en god rytme, og det gør mig glad. Mange spillere leverede på et højt niveau, men jeg synes, holdindsatsen skal fremhæves som det vigtigste i kampen, da drengene virkelig præsterede som hold.

Se målene fra kampen her.

U17: Brøndby IF - Randers Freja 2-0 (1-0)
1-0 Anton Skipper Hendriksen
2-0 August Vitus Frandsen

Startopstilling

August Vitus Frandsen - Ertugrul Teksen - Magnus Warming

Jonas "Mini" Madsen - Karl Dines Appelt

 Mads Eslund

Frederik Tønsberg - Lasse Munkholm - Anton Hendriksen - Frederik Nørrestrand U15

Casper Hauervig

Bænken: Andreas Pyndt Andersen U15 (Ind 60'), Oliver Vigen Falkengaard (Ind 65') og Gustav Steener (Ind 78').

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).