Er I vores nye plejefamilie?

04.07.2016 13:35

Vil du og din famlie være en aktiv del af landets største fodboldfællesskab?

I forbindelse med en omstrukturering af bomulighederne for unge talenter i Brøndby Masterclass søger Brøndby IF plejefamilier.

En af hjørnestenene i Brøndby Masterclass er sammenhæng mellem fodbold og uddannelse. For at det skal fungere så optimalt som muligt, kræver det ofte, at spilleren bor tæt på både skole og klub. Derfor har Brøndby Masterclass brug for plejefamilier, hvor talenter, der kommer langvejs fra, kan bo.

Har I plads til yderligere et eller to medlemmer i jeres familie, brænder I for at hjælpe unge mennesker med at forene deres fodbold- og uddannelsesmæssige karriere, så er dette en unik mulighed for at åbne jeres hjem og hjælpe et talent og Brøndby IF.

Yderligere oplysninger omkring økonomi, krav og spørgsmål vedrørende de forventninger, der er til et sådant samarbejde kan fås hos Kim Vilfort, der er chef for Brøndby Masterclass.

Ønsker I at blive plejefamilie for Brøndby Masterclass, så send en ansøgning til Kim Vilfort via mail eller telefon 40801716.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).