Eriksson: Vi har et par niveauer mere i os

22.02.2016 12:00

Magnus Eriksson startede centralt på midtbanen i 1-0-sejren over Viborg FF i gårsdagens træningskamp. Den 25-årige svensker er tilfreds med sejren, men han føler ikke, holdet viste alt det, de har i sig.

- Jeg synes ikke, at vi viser alt det, vi kan. Det er vigtigt, at vi vinder kampen, og det er vigtigt, vi får scoret et mål, men vi har et par niveauer mere i os. Der var en del fans, så det var godt at vinde en kamp for dem, men jeg synes, at vi kan spille bedre. Det var en hård omgang, for det var en tung bane at spille på, men fysisk er vi, hvor vi skal være. Det føles godt, sagde Magnus Eriksson efter sejren.

Den svenske midtbanespiller ser frem mod kampen på søndag mod Hobro, hvor forårssæsonen skydes i gang.

- Jeg synes, vi har holdet til mere, og vi vil gerne præstere bedre, end vi gjorde i første halvdel af sæsonen. Vi ligger til i toppen, og vi er kun få point fra de sjove pladser. Så vi er med deroppe, men vi skal forbedre os for at være med i top 3. Det er det, vi arbejder hårdt på, og vi ser frem mod på søndag, afslutter "Mange", som han bliver kaldt til daglig.

Læs også:

- Se Boysens mål mod Viborg
- Juelsgård: Jeg skal blive ved med at arbejde hårdt

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).