11. JANUAR 2016 kl. 09:55
VIP i topklasse i Laudrup Lounge

Michael Laudrup Lounge er en af Danmarks mest eksklusive VIP-lounges inden for sport.  Som partner i Brøndby IF tilbydes du hospitality-faciliteter på 1. klasse til vores matchday-arrangementer i selskab med 700 gæster til hver begivenhed. Her serverer vi luksusbuffet med fri bar, præsenterer optakt til dagens kamp med besøg af store profiler og leverer topfodbold på Danmarks mest stemningsfyldte stadion.

Vi sætter en ære i, at du og dine gæster føler jer velkomne. Derfor tør vi godt love, at vi kan tilbyde dig de bedste rammer, når du ønsker at invitere kunder og samarbejdspartnere ud for at få en god oplevelse og for at skabe stærkere relationer.

Som partner i Brøndby IF bliver du ligeledes en del af et erhvervsfællesskab på over 315virksomheder, der mødes jævnligt i vores fire netværksgrupper.

SOM PARTNER I VORES MICHAEL LAUDRUP LOUNGE FÅR DU

Eget VIP-bord og -pladser i loungen til alle kampe i Superligaen,  DBU Pokalen samt Europa Cup kampe. Luksusbuffet med øl, vin og vand  ad libitum.

Bordservering og servicering fra tjenere. VIP-sæder med de bedste pladser på stadion. Adgang til Brøndby IF’s store erhvervsnetværk med over 315 virksomheder. Netværksmøder. Mulighed for eksponering på LED-bander. Logo vises på storskærm, i foyer og i kampprogram. Ekstra billetter til siddepladser på stadion.

Priser fra 150.000 kr. – afhængig  af hvilken pakke man ønsker.

Hvis du er interesseret i at blive partner eller vide mere, kan du klikke her.