11. JANUAR 2016 kl. 09:30
Semb Berge solgt til Odd

Brøndby IF har indgået en aftale med Tippeliga-klubben Odd om transfer af den norske forsvarsspiller Fredrik Semb Berge. Skiftet sker med øjeblikkelig virkning, og parterne har aftalt, at de økonomiske detaljer i handlen ikke offentliggøres. 

Husk at følge Brøndby IF på Facebook - find os på facebook.com/brondby

Med 2 ½ år tilbage af kontrakten, men kun meget begrænset mulighed for spilletid for den norske forsvarsspiller, var et salg af Fredrik Semb Berge til Odd den bedste løsning for begge parter, forklarer Brøndby IF’s sportsdirektør, Troels Bech.

- Vi er glade for at have fundet en løsning, som i vores øjne er den helt rigtige for såvel Sembs karriere som for os. Semb fandt desværre aldrig rigtig sit fodfæste i Brøndby IF, og med manglende udsigt for spilletid giver det mening for såvel Semb og for Brøndby IF, at vores veje i dag skilles.

- Nogle gange går tingene bare ikke op i en højere enhed, og hvis vi som klub skal indfri vores sportslige ambitioner, så er det bedre at tage konsekvensen og agere, snarere end at trække tingene i langdrag. Vi ønsker Semb alt det bedste fremover i karrieren og takker for hans tid i Brøndby IF.

Husk, at du også kan følge Brøndby IF på Instagram, Twitter og YouTube.

Fredrik Semb Berge kom til Brøndby IF i sommeren 2014 fra netop Odd og nåede at spille syv Alka Superliga-kampe, en pokalkamp samt to Europa League-kvalifikationskampe i den blågule trøje.