Disse Brøndby-spillere skal i landsholdstrøjen

30.09.2015 13:45

Brøndby IF bliver ved den kommende landsholdspause pænt repræsenteret på de respektive landshold. I alt er ni spillere blevet udtaget til landsholdstjeneste. Her er et overblik over de spillere, der skal i aktion.

Daniel Agger, Riza Durmisi og Thomas Kahlenberg
På det danske A-landshold skal Daniel Agger og Riza Durmisi sammen med resten af truppen til Braga. Her skal de spille en afgørende EM-kvalifikationskamp mod Ronaldo og resten af det portugisiske landshold om en plads til næste sommers EM i Frankrig. Riza Durmisi imponerede landstræner Morten Olsen i de to forrige kampe mod Armenien og Albanien trods skuffende resultater, og er derfor at finde i truppen igen.

brondby.com har snakket med landstræner Morten Olsen om Riza Durmisis gode præstationer, der har sikret ham genvalg til truppen. Se interviewet her.

Efter Portugal-kampen venter en venskabskamp i Parken mod EM-værterne fra Frankrig. Kampene spilles henholdsvis den 8. oktober og 11. oktober.

Opdatering den 3. oktober: Thomas Kahlenberg er også blevet udtaget, så truppen tæller nu tre Brøndby-spillere.

Teemu Pukki, Rodolph Austin og Elba Rashani
Sammen med det finske landshold, drager Teemu Pukki til Rumænien, hvor gruppens nummer to venter i den første af to kampe. Tre dage senere tager Finland på hjemmebane imod gruppens førerhold fra Nordirland. Inden denne runde indtager Finland gruppens fjerdeplads - seks point fra en direkte kvalifikationsplads til EM.

Brøndby IF's nytilkomne midtbanespiller Rodolph Austin skal på langfart med resten af det jamaicanske landshold. Sydkorea ligger nemlig græs til en venskabskamp mellem de to nationer, når de tørner sammen den 13. oktober i Seoul.

Elba Rashani kan få debut på Kosovos landshold, idet de tager imod Ækvatorialguinea i en uofficel landskamp den 11. oktober. Elba Rashani har tidligere spillet ungdomslandskampe for Norge.

Frederik Holst, Christian Nørgaard og Andrew Hjulsager
Den nye U21-landstræner Niels Frederiksen har ligesom Morten Olsen også udtaget to Brøndby-spillere til sin trup. Både Frederik Holst og Christian Nørgaard er med på holdet, når U21-landsholdet tager hul på EM-kvalifikationen. Det "nye" U21-landsholds første opgave bliver Wales den 9. oktober efterfulgt af Bulgarien den 13. oktober - begge kampe spilles i Aalborg.

brondby.com har snakket med den nye U21-landstræner Niels Frederiksen om udtagelserne af Frederik Holst og Christian Nørgaard. Se interviewet her.

Opdatering den 3. oktober: Andrew Hjulsager er også blevet udtaget, så nu tæller truppen tre Brøndby-spillere.

Malthe Johansen og Daniel Stückler
På U20-landsholdet skal Malthe Johansen i kamp mod vores svenske naboer, når de den 12. oktober spiller venskabskamp i Horsens.
Daniel Stückler skal med resten af U19-landsholdet spille to venskabskampe imod Rumæniens ditto. Begge kampe bliver spillet i Fredericia henholdsvis den 11. og 13. oktober.