31. AUGUST 2015 kl. 21:00
Patrick Da Silva udlejes til Randers FC

Brøndby IF og Randers FC er blevet enige om en lejeaftale, der sender Patrick Da Silva til Kronjylland resten af 2015.

Konkurrencen på positionen som venstreback er mere end stærk på Thomas Franks mandskab, som også tæller Riza Durmisi og nytilkomne Jesper Juelsgård. Derfor har det været en god løsning for alle parter, at den 20-årige Da Silva kan optimere muligheden for spilletid på højeste niveau og fortsætte sin udvikling, fortæller Brøndby IF's sportsdirektør, Troels Bech.

- Holdet er stærkt besat i venstre forsvarsside, og det gælder om at holde alle skarpe. Det har vi fundet en løsning på med Patrick Da Silvas lejeaftale, som forhåbentlig kan give ham fast spilletid året ud på højeste niveau, lyder det fra Troels Bech.

Patrick Da Silva, som indtil videre er noteret for 48 optrædener i gult og blåt, fik debut på Brøndby IF's Superliga-mandskab i foråret 2013 mod netop Randers FC.