31. AUGUST 2015 kl. 21:59
Kristian Larsen får ophævet kontrakten

Brøndby IF er blevet enig med venstrebacken Kristian Larsen om en ophævelse af kontrakten. Dermed forlader 19-årige Larsen klubben med øjeblikkelig virkning.
 
Den sportslige ledelse i Brøndby IF vurderer, at Kristian Larsen har brug for andre græsgange for at komme tættere på spilletid og dermed udvikle sig yderligere. Sportsdirektør Troels Bech udtaler:
 
- Med tilgangen af Jesper Juelsgård er vi rigtig godt dækket ind på venstrebacken, og da vi ikke vurderer, at Kristian Larsen vil få muligheden for spilletid i den benhårde konkurrence på positionen, giver det mening for alle parter at give ham muligheden for at fortsætte karrieren i en anden klub.
 
- Vi har været glade for at have Kristian i truppen. Han er en god fyr og en talentfuld fodboldspiller, og vi ønsker ham held og lykke med den videre karriere.
 
Kristian Larsen har haft sin fodboldmæssige opvækst i Brøndby IF’s talentafdeling og blev tidligere på sommeren rykket op i Superliga-truppen uden dog at få sin officielle debut for de blågule.