28. JUNI 2015 kl. 09:20
Frank: Elmander er i spil til 8'er-positionen
I lørdagens 1-0-testsejr over svenske Falkenbergs FF lagde de skarpe iagttagere måske mærke til, at Johan Elmander spillede en uvant og mere tilbagetrukken position end tidligere.

Pladsen som 8’er på midtbanen til Elmander er en mulighed, der sagtens kan komme i spil i den kommende sæson, fortæller cheftræner Thomas Frank.

- Johan har nogle klare kompetencer, som vi gerne vil bringe i spil. Lige nu ser det ud til, at Teemu (Pukki, red.) har sat sig på 9’er-positionen - han scorer også et flot mål mod Falkenbergs FF - så vi vurderer, at Johan også godt kan indtage en rolle bag den forreste angriber. 

- Han har tidligere spillet 10’er-positionen, og nu da vi har vendt trekanten på midtbanen om og spiller med to 8’ere, så er han også i spil til den position. Vi synes, han har nogle gode kompetencer på bolden i forhold til både at flytte den hurtigt videre, men også at sætte den afgørende pasning i dybden. Han har et godt blik for spillet og sine holdkammerater samt en fysik, som kan være god at have centralt i banen, lyder forklaringen fra Thomas Frank.

Om Johan Elmander også spiller 8’er i næste kamp, finder vi ud af på torsdag den 2. juli, når Europa League-kvalifikationskampen mod AC Juvenes/Dogana sparkes i gang kl. 19 på Brøndby Stadion. Læs mere om kampen, billetter samt muligheder for gratis adgang her.