Szymanowski: Motivationen er i top

23.05.2015 09:35

Efter fem kampe uden nederlag går turen på mandag til Herning for Brøndby IF, hvor de nykårede danske mestre, FC Midtjylland, venter. Her skal de blågules gode stime stå sin prøve over for et hjemmehold, der har vundet samtlige 15 kampe på eget græs.

En af de spillere, som har været i rigtig god form for Brøndby IF de seneste par kampe er Alexander Szymanowski. Argentineren lagde op til to mål i Silkeborg, mens det også blev til et oplæg i kampen mod FC Nordsjælland, da Hjulsager scorede det sidste mål i 3-1-sejren. 

Og den hurtige kant håber på at fortsætte de positive takter på mandag.

- Det bliver ikke nogen nem kamp. FC Midtjylland har masser af selvtillid efter at have vundet mesterskabet, men vi er også inde i en rigtig god stime, så vi tror selvfølgelig på, at vi kan tage til Herning og få alle tre point, fortæller Szymanowski, der ikke vil lade sig påvirke af guldstemningen på heden.

- Atmosfæren vil selvfølgelig være anderledes og mere feststemt. Men for os ændrer det ingenting – vi er fuldt fokuseret på at holde vores aftaler og spille vores eget spil. Men så er det da selvfølgelig også et ekstra plus, hvis vi kan give dem deres første hjemmenederlag i sæsonen.

Topmotiveret uanset modstanderen
For Szymanowski personligt giver det dog ikke ekstra motivation at vide, at man måske kan punktere lidt af guldfesten i Herning. Motivation har han nemlig rigeligt af i forvejen.

- Jeg har ikke spillet i lang tid, så jeg kan ikke beskrive, hvor motiveret jeg er. Jeg vil bare ud og spille fodbold – om det så er mod reserverne eller mod de danske mestre. Det ændrer ikke noget for mig.

Og argentineren peger også på, at det netop er glæden ved at spille fodbold, der har fået ham tilbage i startopstillingen, efter han sad udenfor i store dele af vinterperioden. 

- De seneste kampe har været dejlige, og man skal også huske på, at man ikke ser det hele billede i kampene. Bag de gode præstationer ligger rigtig meget hårdt arbejde på træningsbanen. Jeg er opdraget til ikke at give op, så hele vinteren, mens jeg ikke var på holdet, har jeg knoklet hver eneste dag til træning. Og det gør også, at jeg nyder de gode præstationer med fansene og holdkammeraterne endnu mere.

Tjen en skilling på Brøndby-succes
Der gode penge at hente, hvis du tror, at Brøndby IF kan fortsætte den fornemme stime og tilføre FC Midtjylland deres første hjemmebanenederlag i sæsonen. Brøndby IF’s samarbejdspartner, Bet25, giver således odds 3.60 på en blågul sejr.