Crossbar Challenge semifinaleklar med nye udfordringer

19.05.2015 13:05

Så er det blevet semifinale-tid i Brøndby IF og Bet25.dk’s Crossbar Challenge, hvor spillerne fra Superliga-truppen dyster mod hinanden i den ædle disciplin at ramme overliggeren. Med semifinalerne går konkurrencen ind i sin afgørende fase, og vi har derfor valgt at udvide konceptet, så der er endnu mere spænding og lir.  

Udvidet koncept
Udover at få tildelt fem bolde hver i den klassiske duel, vil spillerne også få testet deres teknik i yderligere to runder - en speed-runde og en jongleringsrunde. 

I speed-runden skal spillerne sparke fem spark fra feltets kant indenfor 10 sekunder. Hver gang overliggeren rammes, gives der 1 point.  I jonglerings-runden skal der jongleres minimum tre gange i området ved pletten, inden der sparkes til bolden i luften. Hver spiller får her 5 forsøg og 3 point, hvis de rammer. 

Med flere runder er der altså også endnu mere underholdning at komme efter, når man tuner ind på www.kanalsport.dk onsdag aften for at se opgøret. Og på www.bet25.dk kan man – naturligvis – spille på kampen, ligesom man også kan spille på den samlede vinder af Crossbar Challenge. 

Targetmand versus altmuligmand
Holmbert Fridjonsson er med sine 195 centimeter en angriber, der fylder på banen. Men man skal ikke tage fejl af ham. For selv om han har et uovertruffent hovedspil, har han også et rigtig godt drive med bolden og en glimrende sparketeknik, hvilket han også har bevist både i 1/4- og 1/8-finalerne i Crossbar Challenge. 

Martin Ørnskov har haft et særdeles stærkt forår i Brøndby, og den vellidte defensive styrmand er altid på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, hvad enten det er i rollen som 6’er på midten eller som midtstopper i bagkæden. 

"Ørn" favorit til at flyve til tops
Hos www.bet25.dk er Martin Ørnskov da også favorit i semifinale-opgøret mod Holmbert Fridjonsson. Således giver Ørnskov pt. pengene 1,72 gange igen ved sejr, mens Fridjonsson giver pengene to gange igen. 
Du finder spillet på www.bet25.dk under ’Superligaen’.

Salgschef Daniel Grønhøj udtaler: 

-Jeg ser meget frem til semifinalerne i Crossbar Challenge. Vi har jo udvidet konceptet en smule, så spillerne får endnu mere mulighed for at vise, hvad de kan. At spille overligger er jo en særdeles sjov disciplin, så det er bare herligt med et udvidet format. Og jeg håber da, at både spillerne og seerne på kanalsport tager godt imod det.