Reservesejr i Odense

12.05.2015 10:35

Reserveholdet havde i går taget turen til Odense, hvor forårssæsonens sjette kamp fandt sted. Og den tur blev en glædelig én af slagsen, da Claus Nørgaards mandskab kunne tage en sejr på 3-0 med tilbage til Vestegnen.

Alle tre mål blev sat ind af holdets to angribere. Holmbert Fridjonsson scorede kampens to første mål, da han i første halvleg sendte et tørt hug ind bag OB-keeperen og derefter headede et indlæg ind i anden halvleg. Med et kvarter igen af kampen lukkede sydamerikanske Ariel Nuñez så kampen, da han satte hovedet på et indlæg fra Patrick Da Silva.

Du kan se alle højdepunkterne fra kampen på Kanalsports hjemmeside, hvor du også kan høre, hvad Patrick Da Silva havde at sige efter opgøret.