Ugens BIF Bet: Højt odds på Nuñez-mål

30.04.2015 10:59

Op til hver kamp i forårssæsonen vil Brøndby IF's hovedpartner, Bet25, have "Ugens BIF Bet" på programmet. 

Det vil sige et særligt udvalgt væddemål, som denne gang giver adgang til lodtrækningen om 2 VIP-billetter i Michael Laudrup Lounge til kampen mod AaB den 10. maj. Derudover trækkes der lod om 20 x 2 billetter til Vest-tribunen til opgøret mod FC Nordsjælland den 21. maj.

I denne uge kan du få odds 10.00, hvis Ariel Nuñez scorer kampens første mål på søndag i Odense. Alle, som spiller dette spil, deltager i lodtrækningen om de ovennævnte billetter - uanset om spillet går hjem eller ej.

Oddssætter hos Bet25 Niklas Nürnberg fortæller:

- Med Johan Elmander ude er der kommet mere pres på Pukki og Nuñez i forhold til at agere spydspidser og score de afgørende mål. I kampen mod OB kommer Brøndby med al sandsynlighed til at have bolden meget over for et defensivt funderet hold, der står solidt i kæderne, og her bliver det afgørende, at de hurtige og bevægelige spillere finder mellemrummene og løber i ryggen på det lidt tunge forsvar. Du får derfor 10 gange pengene igen, hvis Ariel Nuñez scorer det første mål i en kamp, hvor hans fart og snilde kan blive meget brugbar i forsøget på at dirke forsvaret op.

Du finder Ugens BIF Bet fra Bet25 under specials-sektionen på søndagens opgør mellem Brøndby IF og OB.

Alle vindere vil blive kontaktet direkte af Bet25 via e-mail.