Optakt til Crossbar Challenge

02.04.2015 10:30

I dag gælder det de to næste kvartfinaler i Bet25 Crossbar Challenge, hvor Brøndbyspillerne dyster om at være bedst i den ædle disciplin. 

Konceptet er simpelt: De to spillere får fem bolde hver i en head-to-head-duel – vinderen går videre til næste runde. Turneringen er formet som et Cup-system, hvor vinderne går videre til næste runde. Du kan se begge opgør i morgen aften på www.kanalsport.dk

Og bet25 har taget skridtet videre og udbyder naturligvis odds på opgørene. Eksempelvis giver Fridjonsson pt. odds 1,82 på at gå videre. Det forventes at blive tætte kampe, da det i kampen om at ramme overliggeren i sandhed er de små marginaler, der er afgørende. Du finder Crossbar Challenge-oddsene under Superliga-sektionen på Bet25.

Bet25-sponsorchef Daniel Grønhøj fortæller: 

- Efter at forhåndsfavoritterne Ørnskov og Nunez gik videre i sidste uge, bliver det spændende at se de to næste kvartfinaler. Vi har været utrolig glade for at se spillernes engagement i turneringen, og det er fedt at mærke, at der virkelig er prestige på spil hos spillerne. 

Men Bet25 Crossbar Challenge er ikke kun en prestigefuld konkurrence for spillerne. 

-Bet25 Crossbar Challenge er også et ekstra produkt til alle vores loyale Brøndby-kunder at spille på. Man kan både spille på, hvem der går videre i de indbyrdes kampe og selvfølgelig også på den samlede vinder. Så vi er rigtig glade for både at kunne give et fedt produkt til vores Brøndby-kunder og samtidig få lov til at vise Brøndbyspillerne udfolde sig på en anderledes måde. 

Du finder Crossbar Challenge-oddsene under Superliga-sektionen på Bet25.