Blog: Jan Bech gør status

05.03.2015 17:25

Bloggen er tilbage på brondby.com. I løbet af 2015 vil personer fra Brøndby IF blogge om forskellige aktuelle og relevante emner.

Denne gang har bestyrelsesformand Jan Bech Andersen ordet. 

Det er et privilegium at være en del af klubben - og det forpligter

Starten på foråret har været mindre god resultatmæssigt, men opløftende hvad angår præstationerne. Jeg håber, at I som jeg ser, at vinterpausen er blevet brugt konstruktivt. Vi har fået tanket op, og der er arbejdet yderligere med det spillemæssige og ikke mindst mentale aspekt, således at alle forstår, at det at trække den gule trøje over hovedet ikke bare bør give vinger, men også forpligter én til at yde det maksimale. Det er et privilegium at være en del af klubben - noget man skal gøre sig fortjent til. Spillerne har som den daglige ledelse samt os i bestyrelsen et ansvar overfor fans, aktionærer og alle, der nærer en veneration for Brøndby IF. 

Vi VIL komme tilbage til fordums styrke og bevise, hvorfor vi med afstand er den klub i Danmark, der er elsket af flest. Alle der holder af Brøndby IF fortjener den belønning for deres loyalitet og ubetingede kærlighed. Det er ikke noget, der sker af sig selv eller over natten, men med sammenhold og dedikation er vi overbeviste om, at vi når derhen.

Banen: Vi håber ikke på et mirakel, men vender alle sten

Banen på Brøndby Stadion. Mere behøver jeg ikke at skrive, før I alle ved, hvad dette afsnit handler om. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at banens nuværende tilstand skærer i hjertet på os alle. Jeg kan garantere jer for, at vi sammen med den daglige ledelse arbejder intenst på at finde den rigtige, langsigtede løsning. Vi sidder ikke med foldede hænder og håber på et mirakel, men vender alle sten, således at vi igen kan præsentere en bane på Brøndby Stadion, som vi kan alle kan være stolte af.

Jeg vil her til sidst ønske alle et godt forår - vi har ikke fået som fortjent i de første kampe, men lad os glæde os over, at vi har en flok krigere, der har vist, at de ved, hvad der skal til. Den fighterindsats, der er lagt for dagen, skal der holdes fast i, og så skal resultaterne nok begynde at tippe vores vej.

Jeg vil afslutte denne blog med et par ord til Brøndby IF's loyale og dedikerede fans. Tusind tak for en helt exceptionel opbakning. Eksempelvis var det i søndags fantastisk at opleve, hvordan fansene ikke bare var den berømte tolvtemand, men gik hen og blev den afgørende faktor, da vi mod FC Midtjylland blev 10 mod 11 og alligevel formåede at rejse os. Uden jer vil jeg vove den påstand, at FCM var rejst hjem med alle tre points. Tak for støtten - den har vi brug for både i medgang, men specielt når tingene ikke helt går vores vej.

Blågule hilsner,

Jan Bech