Fredrik Semb til Molde FK

11.02.2015 13:00

Brøndby IF's 25-årige, norske forsvarer, Fredrik Semb, skifter til Molde FK på en lejekontrakt, der løber til udgangen af 2015.

Brøndby IF's sportsdirektør, Per Rud, udtaler:

- Vi har i det overståede transfervindue haft som mål at trimme vores trup. Med det mål for øje, og da Fredrik Semb samtidig har været eftertragtet i andre klubber, har vi efter samråd med spilleren besluttet at give ham mulighed for at komme til Molde, hvor han kan få gang i sit spil og forhåbentlig opnå mere spilletid, end det ville være tilfældet her i klubben.

- Fredrik har trods en svær start i Brøndby IF haft flere bejlere i transfervinduet, men han har været selektiv og ønsket at vende tilbage til Norge. Da Molde var den eneste norske klub, der kunne honorere vores krav, bliver det dem, der får glæden af Fredrik i det kommende år.


Forsvars-konkurrencen intakt

- Trods Sembs afgang er vi fortrøstningsfulde omkring situation i forsvaret. Vi har stor konkurrence på vores back-positioner, vi har tre stærke, deciderede stoppere, og så har vi i Martin Ørnskov en alsidig spiller, der også sagtens kan løse opgaven som midterforsvarer, slutter Per Rud.