24. JULI 2014 kl. 10:10
Norsk U21-landsholdsspiller til Brøndby IF
Elbasan Rashani, norsk U21-landsholdsspiller, skifter til Brøndby IF med øjeblikkelig virkning.

21-årige Rashani, der for kort tid siden var holdkammerat med Fredrik Semb i norske Odd BK, har underskrevet en fireårig kontrakt med de blågule.

Rashani gennemgik det obligatoriske lægetjek torsdag morgen på Brøndby Stadion og træner allerede torsdag formiddag kl. 10:30 for første gang med sine nye holdkammerater.

Dygtig, udfordrende kantspiller

Sportsdirektør Per Rud udtaler:

- Elbasan Rashani er en dygtig kantspiller, som vi længe har haft et godt øje til. Han har speed, teknik og er dygtig til at udfordre, og desuden er han fortsat ung og har et stort videreudviklingspotentiale.

- Det sidste halve år har vi kunne se, at han virkelig har lagt på sit spil og er begyndt at få mere udbytte af sine aktioner i form af blandt andet mål og assists. Da vi var inde i den sidste fase af scoutingen på Fredrik Semb, så vi Elbasan i kamp endnu en gang og blev bekræftet i, at han er rigtig spændende og værd at få til klubben. 

- Efter at Thomas Frank og Albert Capellas var i Norge og holde et langt møde med Elbasan, var vi overbeviste, også det menneskelige plan, og nu er det så lykkedes at hente ham, selv om han har været eftertragtet af en del andre klubber end os.

- Vi har igen haft nogle gode og konstruktive forhandlinger med Odd BK, og vi er kommet frem til en aftale, som er gunstig for alle parter med tanke på, at Elbasan kun havde et halvt år tilbage af sin kontrakt. Vi er sikre på, at Elbasan vil passe godt ind i vores kultur og måde at spille på, og at han bliver en klar gevinst for Brøndby IF.

Elbasan Rashani kommer fremover til at spille i trøje nummer 14.

CV - Elbasan Rashani

Fødselsdag: 9. maj 1993
Fødested: Hillerstorp, Sverige
Kælenavn: Elba
Nationalitet: Norsk
Højde: 181 cm
Vægt: 69 kg
Position: Kantspiller
Klubber: Skarphedin IF og Odd BK (76 kampe, 9 mål)
Landshold: U17, U18, U19, U20 og U21 for Norge (i alt 33 kampe, 3 mål)

Elba
Administrerende direktør Jesper Jørgensen og Elbasan Rashani sætter signaturer på kontrakten.