Quincy Antipas solgt til Hobro IK

19.07.2014 12:00

Brøndby IF og Hobro IK er blevet enige om en transfer, der sender Quincy Antipas fra Vestegnen til det nordlige Jylland.

Den rapfodede offensivspiller, som kom til Brøndby for snart to år siden, nåede at spille 46 Superligakampe med seks scoringer til følge, og sportsdirektør Per Rud takker Antipas for indsatsen i den blågule trøje.

- Jeg har kendt Quincy i mange år og spottede ham selv i sin tid i en 2. divisionskamp mellem Blokhus og Hjørring. Vi hentede ham til HB Køge, hvor han, trods nedrykningen fra Superligaen, imponerede. Efterfølgende blev han en profil i SønderjyskE, og i store perioder har tiden i Brøndby været fremragende for ham. Alle husker, hvilken forskel Quincy gjorde, da klubben for lidt over et år siden vandt kampen mod nedrykning, siger Per Rud og tilføjer:

- Quincy er nemlig en rigtig dygtig spiller, som desværre er kommet lidt i klemme hos os. Dels på grund af en stærk trup, men også af spillestilsmæssige årsager.  Det er mig dog magtpåliggende at sige, at det er Quincys ønske at skifte. Vi mener stadig, at han kunne spille en rolle her. Vi har dog efterkommet hans ønske, da vi er tilfredse med den handel, der er indgået, og vi ønsker Quincy alt godt i fremtiden. Det er en vellidt kollega og holdkammerat, vi siger farvel til, og derfor skal der lyde en stor tak for alle de store oplevelser, han har været med til at skabe for Brøndby IF.