28. APRIL 2014 kl. 12:42
Frank: Fedt at kunne bringe Stückler i spil
- Det var fedt at kunne bringe ham i spil.

Ordene er fra søndag aften efter 2-2-opgøret mod FC Vestsjælland, hvor cheftræner Thomas Frank sendte den unge angriber Daniel Stückler på banen i tillægstiden. Med sine blot 17 år og 14 dage blev Stückler dermed den yngste Brøndby-spiller i klubbens Superliga-historie.

Efter slutfløjt ærgrede Thomas Frank sig imidlertid over, at han ikke fik sendt Brøndby-talentet i aktion lidt tidligere.

- Jeg ærgrer mig lidt over, at jeg ikke gav ham fem minutter mere, så han havde større mulighed for at gøre en forskel, siger Brøndby-cheftræneren.

Han har set Daniel Stückler præstere godt på træningslejren i Tyrkiet i februar, til de jævnlige træninger med Superligaholdet i løbet af foråret og ikke mindst på U19-mandskabet, hvor han spiller mest, selv om han stadig har alderen til U17.

- Daniel træner godt, og han præsterer i kampene - ikke kun med mål, men også med gode spillemæssige præstationer. Det er det første skridt. Når man så også kan levere til førsteholdets træninger, så var han i spil, fortæller Thomas Frank og tilføjer:

- Der er ingen tvivl om, at Daniel er en super kompetent afslutter med begge ben. Han er rigtig dygtig til at komme i feltet i fart og lande i de her scoringszoner, vi snakker om - første og anden stolpe, pletten osv. Derudover er han super dygtig til at løbe dybt, så der er mange spændende ting som "9'er" hos ham.

Du kan læse Daniel Stücklers egne ord om debutoplevelsen ved at klikke her.