31. JANUAR 2014 kl. 20:55
Rud: Stückler er et af de allerstørste talenter

Brøndby IF og Lyngby Boldklub er blevet enige om en aftale, der sender U17-landsholdsspilleren Daniel Stückler fra det nordlige København til Vestegnen på en treårig kontrakt.

Den 16-årige angriber, som har lavet 12 mål i 22 U-landskampe, skifter til Brøndby IF med øjeblikkelig virkning og glider ind i den blågule U19-trup, selv om han stadig har alderen til U17-ligaen.

En talentfuld mand til fremtiden

- Vi har et erklæret mål om, at de bedste talenter skal spille og udvikles i Brøndby IF. Derfor glæder det os meget, at vi har fået en aftale på plads med Daniel Stückler, som jeg uden den mindste tøven vil kalde for et af de allerstørste talenter i dansk ungdomsfodbold. Tidligere på aftenen hentede vi en angrebsprofil til Superligaholdet i form af Ariel Nuñes, nu har vi også hentet en mand til fremtiden. Den balance er vigtig for os, siger Brøndby IF?s sportschef Per Rud og tilføjer:

- Daniel ved, hvor målet står. Og endnu vigtigere ? han ved, hvordan man banker bolden ind. Vi tror på, at vores professionelle setup og dygtige trænerstab kan videreudvikle det allerede store talent og dermed forløse det kæmpe potentiale, som han rummer.

- Med tilgangen af Daniel og målmandstalentet Viktor Anker har vi vist, at vi mener det alvorligt, når vi siger, at vi har en ambition om at samle og udvikle landets allerbedste talenter. Det er en central del af den talentstrategi, vi er ved at implementere, at disse talenter skal supplere vores i forvejen store talentmasse i Brøndby IF.

Selv siger Daniel Stückler:

- Jeg er ovenud lykkelig. Jeg glæder mig til at spille i denne her trøje, siger den nyslåede Brøndby-angriber og holder den gule trøje op foran sig med begge hænder.

- Jeg har altid været stor Brøndby-fan, og det var lidt vemodigt at se, hvordan klubben kæmpede både sportsligt og økonomisk sidste år, men med den nye økonomiske situation og det nye sportslige setup, ser det meget lovende ud. Det er et spændende projekt, som jeg meget gerne vil være en del af, og så er faciliteterne i top. Jeg har alle muligheder for at udvikle mig bedst muligt, tilføjer Daniel Stückler.

- Ofte bliver jeg beskrevet som en typisk angriber, der har en naturlig næse for mål, men jeg vil ikke tale mig selv op. Det må andre bedømme. Jeg vil hellere vise det på banen, slutter stortalentet.

DS

Sportschef Per Rud og Daniel Stückler med det obligatoriske håndtryk efter kontraktunderskrivelsen. Foto: Arnason.dk.

DS

Daniel Stückler med Brøndby-trøjen, som han glæder sig til at spille i. Foto: Arnason.dk.