Nørgaard: Det tegner godt

20.01.2014 08:47

For Brøndby som hold var lørdagens træningskamp mod Shakthar Donetsk en glimrende affyringsrampe for  de "sure" træningsuger forud for Superligastarten sidst i februar.

På trappetrinet til bussen og på vej ud til gårsdagens restitutionstræning var Christian Nørgaard også iført et smittende smil.

God præstation giver selvtillid

- Jeg er egentlig lidt overrasket over, hvor godt vi klarede os. Vi er ikke så langt fremme i vores forberedelser, og det var et ungt Brøndby-hold, der blev sendt på banen. Og samtidig mødte vi en modstander, som har masser af kvalitet og mange dygtige spillere at råde over, forklarer Christian Nørgaard.

- Jeg siger ikke, at det var uretfærdigt, at Shakthar vandt. Vi var pressede til sidst. Men vi havde også en del chancer. Vi er glade for, at vi kunne spille bolden rundt mod Shakthar og have initiativet undervejs. Det er et godt tegn, for det har vi fokuseret meget på i det nye år.

Christian Nørgaard er også inde på, at præstationen vil give Brøndby-truppen et mentalt boost.

- Vi ved godt, at det kun var en træningskamp, men den gav mange løfter. Fodbold handler jo meget om selvtillid, og den har vi fået lidt mere af efter kampen mod Shakthar Donetsk, siger Christian Nørgaard, der selv viste stor lungekapacitet og fine evner i boldomgangen.

Næste opgave er testkampen onsdag kl. 13 (dansk tid) mod russiske Dinamo Moskva.

CN

Christian Nørgaard var toneangivende i testkampen mod Shakhtar. Foto: Arnason.dk