Kahlenberg: Fine forudsætninger for at udvikle os

20.01.2014 16:41

Landskampe. Slutrunder. Mesterskaber. Superligaen. Den franske liga. Bundesligaen. 

Der skal sikkert en del til at få Thomas Kahlenberg op at ringe. Men en træningskamp i Abu Dhabi mod Shakthar Donetsk kan sagtens tænde glæden og gnisten hos Brøndby-spilleren.

Den gode opstart bør løfte os

- Jeg var lidt stolt over vores præstation i lørdags. Det var flot. Som hold viste vi, at vi er en stærk enhed, hvor spillerne har tillid til hinanden. Samtidig viste flere af de unge gode takter individuelt. Det var en opmuntring - specielt når man tager modstanderens høje niveau i betragtning, siger Thomas Kahlenberg.

- Vi har fine forudsætninger for at udvikle os i foråret. Jeg tror og håber på, at vi lægger et par centimeter på vores topniveau. Efteråret var meget hektisk med mange nye spillere. Der har ikke været meget tid til at skabe den indbyrdes spilforståelse. Det kommer forhåbentlig nu. Vi kan gå mere i detaljer og fokusere på at udvikle vores mønstre. Mange af de ting, vi gerne vil forbedre, lykkedes vi med mod Shakthar Donetsk.

Thomas Kahlenberg forudser, at Brøndby i foråret i højere grad vil være i stand til at præge kampene i Superligaen.

- Det er dét, vi satser på. Vi kan blive endnu mere stabile. Vi er godt besat på alle positioner og har den rette blanding af unge og erfarne spillere. Der vil stadig komme udsving, men en god opstart, hvor vi kan finpudse detaljer og arbejde med at dominere spillet, bør løfte os, siger Thomas Kahlenberg.

TK

Thomas Kahlenberg i aktion i testkampen mod stærke Shakhtar Donetsk. Foto: Shakhtar Press Office (Andrey Dudush)