Kahlenberg med nyt indendørstrofæ: Fedt at vinde igen

05.01.2014 20:13

Det er ikke første gang, at Thomas Kahlenberg vinder indestævnet i Brøndby Hallen. Tidligere har han sejret som et af de unge talenter på holdet, men til søndagens VIASAT CUP var han blågul alderspræsident.

En alderpræsident, som var stolt af sine unge holdkammerater - og særdeles glad for at vinde trofæet.

Har altid holdt meget af indendørs

- Vi skulle lige banke lidt rust af, men efterhånden som turneringen skred frem, så det bedre og bedre ud. Specielt i semifinalen og i finalen var vi gode med bolden. Vi fandt hinanden, og det begyndte at hænge bedre sammen, siger Thomas Kahlenberg og tilføjer:

- Det er ikke let at gå direkte fra ferie til indendørsbold - en disciplin vi ellers ikke praktiserer - men det var sjovt at være med. Især når man vinder. Det er altid sjovt at vinde, og det gør det kun endnu federe, når der er så meget volume på stemningen. Det skaber selvfølgelig også nogle forventninger til os som hjemmehold, men de unge stod distancen på flotteste vis.

- Jeg har selv prøvet at vinde turneringen som ung, og det var fedt at prøve det igen. Jeg er glad for, at jeg sagde ja til at være med, da jeg fik tilbuddet. Jeg har også altid holdt meget af indendørs, og jeg spillede det meget som ung. Det er en del år siden, men det var rart at se, at der stadig er liv i de gamle ben på gulvet, slutter 'Kalle' med et grin.

TK

Thomas Kahlenberg i aktion på gulvet i Brøndby Hallen. Foto: Arnason.dk.