30. SEPTEMBER 2013 kl. 16:03
Frederik Holst i Brøndby indtil 2017

I lørdags leverede han varen på positionen som højre back i Derby-sejren på 3-2 over FC København.

Mandag var egentlig fridag for Frederik Holst, men han var lige et smut forbi Brøndby Stadion for at udveksle underskrift med sportschef Per Rud og sætte signatur på en ny fireårig kontrakt.

Holst er prototypen på det, vi vil

- Kontrakten betyder, at vi nu har papir på Frederik Holst indtil sommeren 2017. Det er vi meget glade for. Frederik har det, der med en kliché hedder den rette DNA. Det kan man simpelthen ikke købe for penge. Han er prototypen på det, vi gerne vil: Finde talenter, bygge dem op og udvikle dem, siger sportschef Per Rud.
  
Frederik Holst fyldte 19 år i sidste uge og fik debut på Brøndby IF's Superligahold den 13. maj 2012 mod AGF. Han har været inde over samtlige alderssvarende U-landshold og har i skrivende stund spillet 49 ungdomslandskampe. Og han ser frem til også at tage de næste ryk i Brøndby.

- Træningen i klubben er rigtig god og intens, og konkurrencen er hård, så man udvikler sig meget af at træne med. Jeg ved godt, at jeg stadig har ting, jeg skal arbejde med. Noget af det kan jeg komme efter ved at selvtræne. Og så skal jeg have nogle flere muskler. Jeg synes ikke, at jeg er nem at flytte, men jeg skal have noget mere vægt bag i nærkampene, siger Frederik Holst, der vejer cirka 72 kilo.

Holst har i løbet af efteråret oplevet, at den øgede konkurrence i truppen har sendt ham ud på bænken i nogle kampe, men den udfordring er han parat til at tage op.

- Jeg vil selvfølgelig gerne være med fra start. Det skal være målet. Derfor er jeg også glad for, at jeg klarede mig i kampen mod FC København. Det var vigtigt at få bevist over for mig selv og over for alle andre, at jeg er robust nok til at være med i den slags kampe, kommer det fra Frederik Holst, der til dato har spillet 40 førsteholdskampe for Brøndby IF.

PR FH

En glad Frederik Holst signerer den fireårige kontraktforlængelse med Brøndby IF.