18. SEPTEMBER 2013 kl. 16:46
Svenn Crone: Rigtig glad for at forlænge

Til daglig er han gymnasieelev og anfører på Brøndby IF's U19-hold. Nu er Svenn Crone også blevet indehaver af en ny 3-årig kontrakt med de blågule, og dermed bliver den 18-årige højreback en del af Superligatruppen til næste sommer.

brondby.com har talt med talentfulde Svenn Crone, der deltog i store dele af Superligatruppens sæsonoptakt, om kontraktforlængelsen med Brøndby IF.

Uddannelse, U19 og så Superliga

- Jeg er rigtig glad for forlængelsen, og det er et stort skridt på vejen mod at blive Superligaspiller. Jeg har drømt om at spille for Brøndby IF foran fansene, siden jeg var lille og spillede i Rødovre, og det håber jeg meget på at komme til at opleve.

Trods glæden over den nye kontrakt og udsigten til at være en del af Superligatruppen næste år prioriterer Svenn Crone også at få uddannelse:

- Mine mål på den korte bane er, at jeg vil gøre min uddannelse færdig på Brøndby Gymnasium, hvor jeg lige nu går i 3.g., og så vil jeg spille godt for U19. Næste sæson skal jeg etablere mig i Superligatruppen, videreudvikle mig og nærme mig holdet.

Svenn Crone har 30 U-landskampe på bagen og er derfor tidligere stødt på Brøndby IF's trænerteam, Thomas Frank og Claus Nørgaard, i DBU-regi:

- Det har betydet meget for mig, at Thomas og Claus er kommet til som trænerteam. Jeg har haft dem begge på U17-landsholdet og ved, hvor dygtige de er som trænere og til at udvikle spillere.

- Som backtype er jeg løbestærk, aggressiv og stærk i duellerne. Jeg skal dog arbejde på at udvikle min målfarlighed, når jeg kommer med frem, lyder det fra Svenn Crone.

SC

18-årige Svenn Crone har spillet i Brøndby IF i otte år og er for øjeblikket anfører for klubbens U19-hold. Foto: Arnason.dk