Storsejr i Reserveligaen: Alle leverede en god præstation

14.08.2013 12:04

Mandag eftermiddag tog Brøndby IF hul på den nye Reserveligasæson med en 4-0-sejr på udebane mod AB.

Kort inden pausen blev Dario Dumic første mand på tavlen, da han sparkede et frispark i kassen. Få minutter senere satte Oke Akpoveta bolden i nettet til pauseføring på 2-0.

I anden halvleg var det to indskiftede U19-spillere, der fik AB-nettet til at blafre. Først scorede Kristian Larsen og derefter Torbjørn Billeskov.

Assistenttræner Claus Nørgaard, som stod i spidsen for holdet, glæder sig ikke kun over de fire mål, men også over gode spillemæssige takter.

Chancer til flere mål

- Vi er meget tilfredse med, at vores 'gameplan' blev holdt igennem 90 minutter. Vi havde tempo i bolden og arbejdede med at følge samme spillestil som på førsteholdet med hensyn til at forsvare og bygge spillet op. Det lykkedes rigtig fint. Alle leverede en god præstation, og vi fik holdt nogle af A-trupspillerne skarpe og samtidig matchet en gruppe af vores U19-talenter, siger Claus Nørgaard og tilføjer:

- Når det er sagt, så manglede vi den sidste dygtighed i afslutningerne. Vi skulle have lavet flere mål, når vi kigger på antallet af chancer, men alt i alt var der tale om en god kamp og en positiv oplevelse.

AB - Brøndby IF 0-4 (0-2)
0-1: D. Dumic (41. min.)
0-2: O. Akpoveta (45. min.)
0-3: K. Larsen (76. min.)
0-4: T. Billeskov (80. min.)

Startopstilling

M. Falkesgaard

D. Arrocha (HBK)* - D. Dumic - M. Nielsen - P. da Silva

A. Munch (U19) - Kristian Andersen

Mathias Andersen (U19) - M. Bernburg - O. Jørgensen (HBK)*

O. Akpoveta

*Brøndby IF havde to spillere fra HB Køge med i truppen. Der er således indgået en aftale mellem klubberne, som betyder, at det blågule Reserveliga-mandskab kan supplere med spillere fra HB Køge, såfremt det ønskes.

Ind- og udskiftninger
Ind: Oskar Tranberg (U19), Kristian Larsen (U19), Torbjørn Billeskov (U19) og Daniel Anusic (U19).
Ud: Oliver Jørgensen (HBK), Mathias Andersen (U19), Martin Bernburg og Daniel Arrocha (HBK).