Norouzi: Som at forlade en familie

15.07.2013 16:20

I sidste uge forlod Daniel Norouzi Brøndby Stadion og satte kursen mod Jylland for at spille den kommende sæson i Vejle BK på en lejeaftale.

Den 21-årige venstreback havde ikke nemt ved at tage afsked med folkene i og omkring klubben. Han ser det dog mere som et 'på gensyn' end et 'farvel'.

Stolt over at komme fra Brøndby IF

- Det var ikke sjovt at tage afsked, for Brøndby IF har været min hverdag igennem så mange år. Jeg kommer til at savne alle de fantastiske mennesker i og omkring klubben. Jeg er kommet tæt på mange igennem tiden, og det føles som om, at man forlader en familie, siger Daniel Norouzi og tilføjer:

- Derfor vil jeg gerne sige tak til alle ansatte og frivillige i klubben. Jeg er stolt over at komme fra Brøndby IF og være medlem af den familie. Der er et unikt sammenhold og en helt speciel ånd. Jeg har stor respekt for det arbejde og al den energi, der bliver lagt i klubben. De frivillige får måske ikke penge for deres indsats, men jeg er blevet rig på oplevelser, og forhåbentlig har jeg været med til at gøre det samme for dem. Det samme gælder fansene. Tusind tak for jeres fantastiske opbakning.

- Min kontrakt udløber til næste sommer, og Brøndby IF er min klub, så jeg ville ikke have noget imod at vende tilbage en dag. Det er op til mig selv at præstere godt nok til at vende tilbage til højeste niveau, uanset om det bliver i Brøndby IF, en anden Superligaklub eller eventuelt være med til at spille Vejle til oprykning og fortsætte. Uanset hvad, så vil jeg komme tilbage til Brøndby Stadion - også i den kommende sæson. Når kalenderen tillader det, vil jeg komme og se drengene spille, selv om det nok bliver lettere til udekampene i Jylland. Dér bakker jeg også gerne op, slutter Daniel Norouzi med et lille grin.

DN

Daniel Norouzi er stolt over at komme fra Brøndby IF. Foto: Arnason.dk.