10. JULI 2013 kl. 14:03
Daniel Norouzi udlejes til Vejle BK

Brøndby IF's venstreback Daniel Norouzi udlejes til Vejle BK i NordicBet Ligaen frem til udgangen af juni 2014.

Udlejningen sker for at optimere Norouzis chancer for regelmæssig spilletid og dermed for bedst mulig videreudvikling.

Havde ikke udsigt til regelmæssig spilletid

Sportschef i Brøndby IF, Per Rud:

- Vi har udlejet Daniel, da han ikke havde udsigt til at få regelmæssig spilletid her i Brøndby IF i den kommende sæson. Daniel har en alder, hvor han i høj grad har brug for spilletid for at videreudvikle sig, og det er jeg overbevist om, at han vil opnå i Vejle.

- Vejle Boldklub får en sulten og energisk spiller, der altid yder en professionel indsats, og jeg er sikker på, at Daniel bliver en klar gevinst for Vejle. Fremtiden må vise, hvorvidt Daniel kommer styrket retur til Brøndby IF.

DN

Daniel Norouzi udlejes til Vejle BK i de næste 12 måneder. Foto: Arnason.dk