5. JULI 2013 kl. 14:59
Martin Ørnskov til Brøndby IF

Brøndby IF har lavet en aftale med den norske klub Viking FK og midtbanespilleren Martin Ørnskov om en 3-årig kontrakt.

Det er aftalt parterne imellem, at Martin Ørnskov spiller de to næste kampe i Tippeligaen for Viking FK, hvorefter han, efter lægetjek den 14. juli, starter i Brøndby IF.

Styrker truppen betydeligt

Administrerende direktør i Brøndby IF, Tommy Håkansson, udtaler:

- Vi er meget glade for, at det er lykkedes at hente Martin til Brøndby IF. Det er ingen hemmelighed, at vi har haft et godt øje til ham gennem længere tid, og at også Thomas Frank har haft et stort ønske om at få Martin tilknyttet truppen.

- Martin er en rigtig dygtig fodboldspiller, der i Silkeborg IF og Viking FK har spillet mange sæsoner på et højt, stabilt niveau, og vi er sikre på, at han vil styrke vores meget talentfulde, men unge trup ganske betydeligt.

Cheftræner Thomas Frank supplerer:

- Martin Ørnskov er en super tilføjelse til truppen. Han passer spot on på 6'er-positionen, som er en vigtig position, hvor vi har haft et ønske om at styrke os. Martin placerer sig klogt på banen både defensivt og offensivt, og han evner at binde et hold sammen.

- I forhold til opbygning af spillet har Martin også nogle fine kompetencer, hvor han blandt andet er dygtig til at spille bolde fremad og agere omdrejningspunkt i det opbyggende spil.

- Det har selvfølgelig også spillet ind i vores valg, at Martin har erfaring og lederpotentiale, som vi gerne sammen med ham vil videreudvikle. Martin vil - sammen med de øvrige rutinerede spillere i truppen - kunne støtte og komplimentere vores mange unge spillere i den kommende sæson.