2. JULI 2013 kl. 14:12
Per Rud ny sportschef i Brøndby IF

Brøndby IF har ansat Per Rud som ny sportschef. Per Rud har ti års erfaring fra en tilsvarende stilling i først Herfølge Boldklub og siden i HB Køge, hvor han har haft ansvaret for den sportslige sektor og dennes udvikling.

Administrerende direktør i Brøndby IF, Tommy Håkansson, glæder sig over ansættelsen.

En førsteklasses "signing"

- Vi har siden den 10. juni arbejdet ihærdigt på at finde en sportschef, der i så høj grad som muligt besidder de kvaliteter, vi i Brøndby IF mener, at personen i jobbet skal have.

- Der har været mange, der har været interesserede i jobbet, men helt fra begyndelsen har Per Rud stået stærkt i billedet. Vi har været meget grundige i udvælgelsesprocessen og har blandt andet udsat emnerne for en erhvervspsykologisk test og omfattende samtaler. I den proces har Per Rud været den bedste kandidat, da han simpelthen opfylder alle de kriterier, bestyrelsen og jeg har haft for klubbens nye sportschef.

- Per Rud er meget erfaren i fodboldbranchen og har et stort og veludviklet netværk. Han er en dygtig købmand og har gennem en årrække været med til at skabe imponerende resultater i Herfølge og Køge på svære grundlag med små budgetter.

- Derudover er Per Rud en dygtig administrator med stor ledelseserfaring, som er stærk på det strategiske niveau og kan arbejde systematisk med de udviklingsplaner, vi har for klubbens sportslige sektor, og den røde tråd der skal gennemsyre klubben fra ungdomsarbejdet til Superligaholdet i Brøndby IF.

- Vi ser derfor Per Rud som en førsteklasses "signing". Vi får tilført en kapacitet, der lever og ånder for sit arbejde, og som med sin omfattende erfaring fra fodboldbranchen vil styrke Brøndby IF's sportslige afdeling betydeligt.