10. JUNI 2013 kl. 21:00
FBM 33/2013: Brøndby IF - Ny sportslig ledelse

BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S
Cvr.nr. 83 93 34 10

Brøndby, den 10. juni 2013

SELSKABSMEDDELELSE NR. 33/2013

Brøndby IF - Ny sportslig ledelse

Efter gensidig aftale ophæves samarbejdet mellem Brøndby IF og sportschef Ole Bjur samt cheftræner Auri Skarbalius.

U19-landstræner Thomas Frank tiltræder med øjeblikkelig virkning som ny cheftræner, mens der i den nærmeste fremtid vil komme en afklaring på den ledige stilling som sportschef.

Administrerende direktør i Brøndby IF, Tommy Sommer Håkansson, udtaler:

- Vi har været meget glade for den store arbejdsindsats, som Ole Bjur og Auri Skarbalius har lagt for dagen i deres tid i Brøndby. Specielt i foråret 2013 så vi fantastiske præstationer fra både holdet som helhed samt mange enkelte spillere. Under vanskelige vilkår har de således lagt et godt sportsligt fundament, som der nu skal bygges videre på.

- Ledelsen i Brøndby IF har vurderet, at det er tid til nye kræfter i spidsen af den sportslige sektor, og det første skridt i den retning er nu taget med ansættelsen af Thomas Frank.

- Thomas Frank er en meget talentfuld træner, som gennem karrieren har vist ekstraordinære evner i arbejdet med unge spillere - senest på U19-landsholdet. Da en vigtig del af den sportslige strategi i fremtidens Brøndby IF fortsat vil være udvikling og implementering af egne talenter på førsteholdet, er Thomas Frank derfor et rigtig godt match. Thomas Frank har den højeste træneruddannelse herhjemme og er anerkendt som en dygtig taktiker, mandskabsbehandler og ikke mindst talentudvikler.

- I den nærmeste fremtid vil vi offentliggøre, hvem der skal være sportschef i Brøndby IF og sammen med Thomas Frank og den øvrige sportslige sektor skal udvikle holdet og udfri de enkelte spilleres potentiale fremadrettet.

Se meddelelsen som pdf her.

Brøndby IF
Tommy Sommer Håkansson
Administrerende direktør

Information

Yderligere information om denne meddelelse kan fås hos administrerende direktør Tommy Sommer Håkansson på telefon 43 63 08 10.