Jens Stryger: Det var en krig

20.05.2013 20:53

Brøndby IF sikrede sig mandag aften en ny sæson i Superligaen, da spillerne i den afgørende kamp i Horsens fightede sig til en 1-0-sejr på mål af himmelstormeren Lebogang Phiri.

Efter kampen var Jens Stryger Larsen en meget glad mand - forståeligt nok.

Fortjent at vi bliver oppe

- Det var en krig i dag. Horsens gav alt, de havde, og det gjorde vi også, så det var rå fight gennem hele kampen. Dommeren gav os lov til at tackle igennem, og det synes jeg er på sin plads i en kamp som denne.

- Jeg synes, det er fortjent, at vi bliver i Superligaen. Vi har spillet et rigtig stærkt forår, og specielt i de sidste kampe i sæsonen har vi været stærke. Når man tænker på al den modgang, vi har haft - på og uden for banen - så er det stærkt gået af et så ungt hold.

- Til sidst i dag bliver det ren overlevelse med ryggen mod muren. Da vi bliver reduceret til 10 mand ser det svært ud med et kvarter tilbage, men vi strammer ballerne sammen og kæmper det bedste, vi har lært. Vi var trykket i bund til sidst, men Albrechtsen og Goodson inde i det centrale forsvar får clearet det meste.

- Fansene er igen helt fantastiske. Når man tror, at de har givet, hvad de kan, så skruer de lige volumen i vejret og sætter den et gear op. Det betyder så utrolig meget, og de har en kæmpe andel i, at vi nu har reddet os i Superligaen, slutter Stryger.