Bent om 4-1-sejr: Opløftende at se de unge

30.04.2013 13:01

Mandag eftermiddag fik Brøndby IF en 4-1-sejr med hjem fra Horsens, hvor Oke Akpoveta (2), Brent McGrath og Maikon Orellana kom på tavlen.

Kampen blev domineret af det unge Brøndby-mandskab, som havde syv U19-spillere i startopstillingen, fortæller assistenttræner Bent Christensen Arensøe.

Vi var klart bedre

- Det var to unge hold, der kæmpede om pointene, men jeg mener ikke, at det er for meget at sige, at vi var klart bedre. Bortset fra straffesparket har Andreas (Hansen, red.) ikke rigtig noget at lave i målet, siger Bent Christensen Arensøe.

- Det er opløftende at se de unge levere gang på gang, og de har virkelig bygget gevaldigt på igennem den seneste tid. De fodboldmæssige kvaliteter har været tydelige længe, men nu har de også bygget større løbekapacitet ind i deres spil. Det er flot at se, tilføjer assistenttræneren.

Han glæder sig ligeledes over at se Oke Akpoveta sparke to i kassen på en halvleg.

- Oke har gjort en god figur igennem længere tid i Reserveligaen, og det er dejligt at se. Han viser både hurtighed og stor fysisk styrke. Forhåbentlig kan han snart overføre de gode takter til Superligaen, siger "Turbo".

Oke Akpoveta sender imidlertid rosen videre til holdkammeraterne.

- Alle var meget stålsatte og holdt bolden i egne rækker. Dertil var der god bevægelse, og det skabte plads på Horsens' halvdel, siger den unge angriber.

- Jeg glæder mig selvfølgelig stadig over at score. Det er vigtigt for mig og alle de andre at opbygge noget selvtillid inden kampen mod FC København. Jeg arbejder hårdt, og det vil jeg fortsætte med, tilføjer Oke Akpoveta.

AC Horsens - Brøndby IF 1-4 (0-2)
0-1: Oke Akpoveta (1. min.)
0-2: Oke Akpoveta (43. min.)
1-2: Ansu Touré (52. min., straffe) 
1-3: Brent McGrath (63. min.)
1-4: Maikon Orellana (72. min.)

Startopstilling

A. Hansen (U19)

S. Crone (U19) - M. Nielsen (U19) - M. Larsen - D. Norouzi

O. Tranberg (U19) - R. Durmisi (U19)

D. Holm (U19) - K. Andersen (U19) - B. McGrath

O. Akpoveta

Indskiftet: Maikon Orellana og Jannik Skov Hansen.

Du kan læse mere om kampen via 90minutter.dk.