Faxe: Klubben har givet mig en masse

25.04.2013 16:05

Tidligere på ugen meldte 12 ex-Brøndby-spillere ud, at de aktivt støtter aktieemissionen i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S.

John "Faxe" Jensen er initiativtager bag støtten, og ham har brondby.com talt med.

Masser at kæmpe for

- Det ville være utrolig synd, hvis Brøndby IF skulle gå konkurs og rykke langt ned i rækkerne. Derfor synes jeg, at hvis man har mulighed for at hjælpe, skal man gøre det. Derfor tog jeg initiativ til, at nogle af os tidligere Brøndby-spillere skulle bakke aktivt op om emissionen.

- Klubben har lært mig meget og givet mig en masse til min karriere, og det ønsker jeg også, at andre unge i klubben skal opleve i fremtiden. Jeg startede i klubben, da jeg var fem år gammel og har op gennem årene fået en masse fra klubben og alle folkene herude. Det håber jeg, at de nuværende og kommende generationer også får mulighed for.

- Brøndby IF's betydning for dansk fodbold som klub og talentfabrik skal ikke undervurderes, og det kan forhåbentlig bevares. Desuden har Brøndby IF stor værdi for Superligaen i form af TV-indtægter samt éntreindtægter for værtsklubberne, når klubbens mange fans er på besøg. Alt i alt er der masser at kæmpe for og bevare, og det håber jeg meget kommer til at ske, lyder det fra "Faxe".

JFJ

John "Faxe" Jensen har af flere omgange været i Brøndby IF som spiller, assistenttræner under Michael Laudrup samt pt. som konsulent for trænerteamet.