15. APRIL 2013 kl. 15:19
U19: Flot storsejr mod Randers Freja

Efter tre nederlag i streg revancherede Brøndby IF's U19-mandskab sig på fornemmeste vis, da Randers Freja lørdag eftermiddag blev sendt hjem med 4-0.

Kampen var blot fem minutter gammel, da Mathias Andersen, som egentlig tilhører U17-truppen, bragte de blågule talenter i front. En anden U17-spiller, Jamil Faizi, øgede føringen til både 2-0 og 3-0 inden pausen. Kort før tid sparkede Oskar Tranberg bolden i kassen til 4-0 efter hjørnespark. Du kan læse flere detaljer om opgøret via 90minutter.dk.

Nedenfor kan du læse U19-cheftræner Peter Foldgasts kommentarer til storsejren.

Kompakt defensiv

- Vi gik over til at spille en decideret 4-4-2 i denne kamp, og det gav bonus. Den taktiske plan var at stå kompakt og holde kæderne. Samtidig ville vi gerne have en ekstra mand helt på toppen til de situationer, hvor vi lykkedes med at bryde Randers-opspillet, og det viste sig at være den rigtige taktik til denne kamp, siger Peter Foldgast.

- Spillerne holdt sig til planen, og det skal de have stor ros for. De turde holde kæderne, og de agerede, som vi havde aftalt med hensyn til at skubbe kæderne op eller eventuelt lade dem falde alt efter situationen. Randers kunne slet ikke spille igennem vores defensiv, fordi vi holdt en god organisation, og så var vi farlige på omstillingerne. Alt i alt en rigtig flot kamp, slutter U19-cheftræneren.

Næste opgave for Peter Foldgast & co. er pokalkvartfinalen mod Lyngby onsdag kl. 18:15.

OT

Oskar Tranberg med nummer 36, som her er i aktion i Reserveligaen, scorede i U19-holdets 4-0-sejr over Randers. Foto: Arnason.dk.