Albrechtsen: God fight og vigtigt med tre point

02.04.2013 08:36

Martin Albrechtsen scorede sit første og andet mål i Brøndby-trøjen, da han både reducerede og udlignede AGF's 2-0-føring i mandagens opgør i Superligaen på et tomt Brøndby Stadion.

Albrechtsen var naturligvis glad for sejren og ikke mindst for den fight, som holdet lagde for dagen i anden halvleg.

Vildt comeback

- Vi kæmpede alle mand til det sidste, og det er det, der gav os målene til sidst, for vi har det overskud, som AGF ikke har.

- Det var et vildt comeback, og heldigvis fik vi de tre points, som er så vigtige, når man ligger der, hvor vi gør. I slutningen af kampen spiller vi mest med mange lange bolde ind i AGF's felt, og det giver pote til sidst. Det var da fint at lave to mål, men det vigtigste var, at vi fik en sejr. Ved det første mål kunne bolden dårligt trille over stregen, mens jeg rammer den noget bedre anden gang. Den kunne jeg ikke brænde, nåede jeg at tænke.

- Vi har haft rigtig mange kampe, hvor vi egentlig har spillet godt, men ikke fået noget ud af det pointmæssigt. Så det var rart at vinde, når man er det bedste hold på banen. Det giver os et rygstød, men nu skal vi være bedre til at bruge det rygstød, end vi tidligere har været.

MA

Martin Albrechtsen efter at have udlignet til 2-2 i mandagens kamp mod AGF. Foto: Arnason.dk