Makienok om aftenens comeback: Vanvittigt

01.04.2013 22:40

Det var topscorer Simon Makienok, der satte sejrsmålet i nettet i aftenens vanvittige comeback og 3-2-sejr mod AGF på et Brøndby Stadion uden tilskuere.

Den 201 centimeter høje angriber var langt fra tilfreds med spillet, men glædede sig til gengæld over, at holdet kæmpede for at komme tilbage i anden halvleg.

Ikke tilfreds med ét point

- Det var vanvittigt at have så mange chancer uden at kunne proppe den ind, og så bliver det endnu mere vanvittigt, at vi alligevel ender med at vende det hele på hovedet og vinde, siger matchvinder Simon Makienok.

- Vi var frustrerede i pausen, for vi følte, at vi kæmpede. Men det var ikke flot fodbold. Det må vi erkende. Det var imidlertid vigtigt, at vi blev ved med at tro på det, og så var det jo fantastisk, at det gav bonus i sidste ende. Jeg var ikke tilfreds med ét point, da vi udlignede. Der var stadig minutter tilbage på klokken, så jeg måtte lige råbe gutterne tilbage til midten, så vi kunne gå efter endnu et mål og dermed en sejr.

- Det er jo ikke det fedeste at rende rundt derinde, uden at der er stemning på tribunen. Vi takkede tribunen efter kampen, fordi fansene både med bannere på tribunen og uden for stadion viste, at de stod bag os, selv om de ikke var på stadion.

SMC

Simon Makienok blev matchvinder i 3-2-sejren over AGF. Foto: Arnason.dk.